De tre gjenstandene er hvite, røde og oransje, melder det kinesiske nyhetsbyrået Xinhua.

Gjenstandene ble funnet i det sørlige Indiahavet utenfor Australias vestkyst. Søket etter det tapte flyet konsentrerer seg nå om dette området, og også fly fra New Zealand og Australia har funnet gjenstander som vekker interesse.

Leter med skip og fly

Et kinesisk skip skal nå være på leting etter gjenstandene i området der de ble sett, melder BBC. Man kan ikke vite om gjenstandene stammer fra det savnede flyet før de har blitt plukket opp.

Åtte fly og syv skip skal lørdag være på leting etter spor fra flyet, melder CNN.

Tidligere har det blitt opplyst at to blå-grå rektangulære objekter ble observert, men etterforskerene får ikke undersøkt om disse kan kobles til det savnede flyet MH 370 før båter kommer frem til området lørdag, skriver Aftenposten.

Tok av fra Kuala Lumpur

Det var 153 kinesiske statsborgere om bord på det savnede flyet. Hva som skjedde med flyet er fortsatt et mysterium.

Det tok av fredag 7. mars klokken 17.41 norsk tid fra Kuala Lumpur. Det var 227 passasjerer og 12 besetningsmedlemmer om bord.

Flyet skulle ha landet i Kinas hovedstad Beijing klokka 23.30 norsk tid, men kom aldri frem. Det antas at flyets kommunikasjonssystem ble slått av med vilje, og at flyet deretter endret kurs og fortsatte å fly i inntil syv timer.

Ingen overlevde

Det var fint vær i området, og det ble ikke oppfanget noe nødsignal.

Malaysias statsminister opplyste mandag at det savnede flyet har styrtet i Indiahavet. Pårørende er varslet om at ingen kan ha overlevd styrten. Ingen vrakrester er så langt funnet, men nå kan det være gjort funn.