De humoristiske videoene er å finne på nettstedet YouTube og aller øverst på lista troner nå videoen «Mitt Romney Style».

Nærmere 11 millioner har hittil sett denne parodien på Sør-Koreas populære Gangnam Style.

På andreplass på lista kommer den lille videosnutten «Tired of Bronco Bamma and Mitt Romney», der en gråtkvalt fireåring forteller hvor uendelig lei hun er av den amerikanske valgkampen.

Dette klippet, som også ble vist på NRK Dagsrevyen søndag, har 10,4 millioner seere hittil klikket seg inn på.

Homer Simpson kaster seg også ut i valgkampen, stemmer på Mitt Romney og ender opp på en kinesisk fabrikk. «Homer Votes 2012» er hittil sett av nærmere 7,7 millioner.

Videoen «Eye of the Sparrow», der det er lagt andre stemmer på opptaket fra den første debatten mellom Obama og Romney, har nærmere 7,5 millioner klikket seg inn på.

6,2 millioner har sett på videoen der skaperen av grøsserfilmen «The Avenger», Joss Whedon, gir sin støtte til Romney, som han mener er en garantist for en skikkelig «Zombie Apocalypse».

Et videoklipp med en svært engasjert dame i Ohio, som vil stemme Obama fordi han angivelig deler ut gratis mobiltelefoner til minoritetene, er sett av 5,5 millioner.

Komikerduoen Key & Peeles parodi «Obama Loses His SH*T» er sett av 4,7 millioner, mens Obama-kampanjens satiriske «Big Bird-video» der de gjør narr av en Romney-uttalelse, er sett av 3,5 millioner.

Opptaket der Romney stempler 47 prosent av amerikanerne som trygdemottakere som ikke betaler skatt, er sett av 3,2 millioner, mens 2,4 millioner har sett opptaket av Clint Eastwoods tale til en tom stol under republikanernes landsmøte.