Det er Israels Kanal 2 som melder om angrepet mot byen Kiryat Malahi i Sør-Israel torsdag morgen. Ifølge nyhetsbyrået Reuters traff raketten en boligblokk i området.

— Vi har tre drepte, sier Luba Samri, en talskvinne for israelsk politi. Hun opplyser at raketten traff en bygning og at ytterligere fire personer ble såret.

Byen ligger 15 kilometer nord for Gazastripen.

Det er første gang det meldes om drepte på israelsk side siden Israel innledet en offensiv med en rekke luftangrep mot Gazastripen onsdag.

Det er svært uvanlig at israelere blir drept i rakettangrepene fra Gazastripen. I den forrige Gaza-krigen i 2008-2009 ble 13 israelere drept totalt, mens det antas at rundt 1.300 ble drept på palestinsk side.

Hittil i år skal det ha blitt avfyrt om lag 770 raketter fra Gazastripen mot Israel.

Samtidig er elleve palestinere drept siden de israelske luftangrepene begynte onsdag ettermiddag, ifølge nyhetsbyrået Safa. En av de drepte var Hamas' militære leder Ahmad al-Jaabari.

Tre unge palestinere ble dessuten drept i et angrep torsdag morgen helt sør på Gazastripen. Hamas' militære fløy, Izz el-Dine al-Qassam-brigadene, sier at alle tre var medlemmer av organisasjonen. De ble truffet mens de kjørte i en motorsykkeltaxi i Khan Younis-området.