— Alle de tiltalte er kjent skyldig, og vi er fornøyd med dommen, sier aktor Rajendra Tiwari.

De domfelte er alle i alderen 20 til 25 og kommer fra en liten landsby i delstaten Madhya Pradesh, der den 39 år gamle kvinnen og hennes ektemann var på sykkelferie i mars i år.

Mennene skal ha sett paret mens de slo opp et telt. Mens mannen ble banket opp med stokker og bundet fast, ble kvinnen voldtatt mens mannen måtte se på. Paret ble også frastjålet penger og mobiltelefoner.

Fire av mennene skal ha deltatt i selve voldtekten. De to andre er dømt for overfall og ran. Alle seks har innrømmet skyld i saken.

Vold mot kvinner er kommet sterkt i søkelyset etter en grufull gjengvoldtekt om bord i en buss i New Delhi i fjor. Den 23 år gamle kvinnen som ble voldtatt om bord i bussen, døde av skadene hun fikk.

Saken utløste landsomfattende demonstrasjoner med krav om bedre beskyttelse av kvinner, og det er nå innført strengere straff for gjengvoldtekter.

Ifølge offentlig statistikk ble mer enn 24.200 voldtekter anmeldt i India i 2011, det vil si om lag én hvert tjuende minutt. Politiet anslår imidlertid at bare fire av ti voldtekter blir anmeldt. (©NTB)