De tre ble pågrepet i forrige uke, og det var i avhør at de innrømmet at det var de som utførte brannbombeangrepet på skolen i november, opplyser sikkerhetspolitiet Shin Bet.

Gjerningsmennene hadde også sprayet slagord på skolens vegger med tekster som «Død over araberne» og «Det kan ikke være sameksistens med kreft».

De tre, som er i alderen fra 18 til 22 år, forklarte at de ville hindre assimilering mellom folk av forskjellige religioner.

Angriperne synes å ha forbindelse til Lehava-organisasjonen, som i sin tur har forbindelse med kahanist-bevegelsen, en bevegelse på den ytterste høyrefløyen som står for kompromissløs jødisk nasjonalisme.

Lehavas formål er først og fremst å motarbeide ekteskap mellom jøder og folk med andre religioner, både kristne og muslimer. Men Lehava nekter for selv å ha vært involvert i angrepet på skolen.

Max Rayne Hand In Hand-skolen åpnet i 1998 og er den eneste tospråklige arabisk-hebraiske skolen i Jerusalem. Skolen har over 600 elever, jevnt fordelt mellom jøder og arabere.