Har funnet ytterligere 14.900 eposter fra Clinton

Det amerikanske utenriksdepartementet gransker nå ytterligere 14.900 eposter som FBI oppdaget under etterforskningen av Hillary Clintons bruk av private epostkontoer da hun var utenriksminister.

Publisert Publisert
  • NTB
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Etterforskerne fra FBI kom over de tidligere ukjente epostene i løpet av den ett år lange etterforskningen, som nå er avsluttet.

Det viser seg at Clintons advokater ikke hadde opplyst om de til sammen 14.900 epostene, som ble sendt til og fra Clintons private epostserver under hennes tid som utenriksminister fra 2009 til 2013, skriver The Washington Post.

Utenriksdepartementet skal nå granske innholdet i epostene. En føderal dommer krevde mandag at departementet må offentliggjøre innholdet i disse og de andre epostene som allerede har blitt gransket, tidligere enn opprinnelig planlagt.

De 14.900 epostene kommer i tillegg til de 30.000 som Clintons advokater allerede har konkludert med er relatert til hennes arbeid som utenriksminister. Disse ble i desember 2014 levert tilbake til utenriksdepartementet.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. – Da dere tok ferie på sykehuset, satte dere livet mitt på vent

  2. Hit kan du reise i sommer

  3. 6200 må fortsatt koke vannet: – Umulig å si årsaken

  4. 12-åringer i politiets søkelys: – Får vondt i magen

  5. Her går designerne sammen for å overleve: – Håper turistene stikker innom

  6. Politiet fant 143 kilo svensk kjøtt i varmt bagasjerom – skulle fraktes til butikk