Brannstiftelsen skjedde etter at demonstranter hadde stormet villaen og området rundt villaen der hovedkvarteret ligger. Hendelsen skjedde samtidig som president Mohamed Mursi holdt en direktesendt fjernsynstale om den politiske krisen og uroen i Egypt.

— Rundt 200 kjeltringer dro til hovedkvarteret. Sikkerhetsfolk prøvde å hindre dem, men noen kom seg gjennom bakdøren, ransaket kontoret og satte det i brann, sier talsmann Mahmoud Ghozlan til nyhetsbyrået AFP.

Brorskapets parti heter Frihets- og rettferdighetspartiet. På partiets Facebook-side opplyser de at hovedkvarteret i Mukattam-distriktet er blitt angrepet i det partiet kaller «terroristisk aggresjon».

Sikkerhetskilder opplyser at brannen er begrenset, og at politiet hadde drevet demonstrantene tilbake fra hovedkvarteret til islamistbevegelsen som støttet Mohamed Mursis presidentkamp.

Det statlige, egyptiske nyhetsbyrået sier at kontoret som er satt i brann, ligger i forstaden Maadi. Et annet kontor i sentrum av byen skal også ha blitt angrepet, ifølge byrået.