Fortsatt blodig, og innhyllet i bandasjer, ble fire år gamle Qassim Alwan begravet i Gaza i formiddag. Broren Emad var syv. Han ble begravet samtidig.

De to brødrene, og en tredje gutt, ble ifølge Reuters drept av en sprengladning fra en israelsk tank i går. Israel rullet inn i Gaza med over 65 000 soldater natt til fredag.

Frykt og sinne

Befolkningen i Gaza holder seg stort sett innendørs, mens bombene hagler over dem. Begravelsene, som i følge islamsk tradisjon må skje innen 24 timer, er en av de få anledningene da folk våger seg ut. Folkemengdene er fylt av sinne og desperasjon.

Begravelsene er provisoriske og korte, de må utføres før bombene igjen begynner å falle. Bildene viser likene blir lagt rett i jorden.

Over 300 mennesker har blitt drept siden Israel begynte bombingen og bakkeinvasjonen i Gaza. Mange av dem er barn.

Onsdag ble fire små gutter drept på stranden i Gaza City mens de lekte på stranden. Alle var fra samme familie. Saeda Jamal (27) kjenner familien, og bor i nabolaget.

— Israelerne må ha sett at dette var barn på radaren. De ser at det er barn, men bestemmer seg for å drepe dem uansett, sier Jamal på telefon fra Gaza.

— Bildene viser hvordan de ble drept. Folk her er veldig sinte. Og veldig redde.

Uten strøm og vann

— Vi har kun strøm to timer i døgnet. Noen steder har de ikke strøm i det hele tatt, sier Saeda Jamal (27), på telefon fra Gaza City.

Vann har de bare sporadisk. En time om formiddagen har de mulighet til å gå ut og handle.

— Min far går ut og handler, men det er ikke trygt og vi er redde for ham hele tiden mens han er borte, sier Jamal.

Skolen rett over gaten er full av folk som har måtett evakuere husene sine, forteller Jamal.

— De har ingen sted å gå. Ingen vet om de er trygge i skolen. Det ligger en moskee rett ved siden av, og alle er redde for at israelerne skal bombe den, sier hun.

Hardt rammet

Et av de hardest rammede områdene er Khan Younis sør i Gaza. Fem dreptepersoner ble fraktet ut av et bolighus her lørdag morgen. Over 20personer er drept i israelske angrep lørdag, ifølge helsepersonell.

De fempersonene ble drept da et israelsk luftangrep rammet et bolighus i Khan Younis.Det bringer antallet drepte palestinere i Gaza til 316, ifølge helsepersonell,som sier over 20 er drept lørdag.

Sju mennesker som var samlet utenfor en moské i Khan Yunis sør på Gazastripen, ble drept i et flyangrep, opplyser en talsmann for ambulansetjenesten i Gaza. En av ofrene var kvinne og tre tilhørte den samme familien. 20 andre ble såret i angrepet.

Tre andre palestinere ble kort tid etter drept i angrep mot Khan Yunis, Beit Hanoun og Deir al-Balah, opplyser talsmannen Ashraf al-Qudra.

Blodig døgn

Fredag ble 55 palestinere drept i israelske angrep, blant dem åtte medlemmer av den samme familien, fire av dem barn.

Fire barn i alderen to til tretten år ble drept i et annet stridsvognangrep øst for Gaza by, og i Rafah ble tre medlemmer av samme familie drept fredag.

Flest sivile

2.300 palestinere er såret i de israelske angrepene, viser en oversikt fra FNs kontor for koordinering av humanitærhjelp (OCHA). Over 1.000 av dem er barn og kvinner.

En oversikt utarbeidet av Palestinian Centre for Human Rights i Gaza viser at over 80 prosent av de drepte er sivile.

OCHA konstaterer i sin siste oversikt at minst 72 prosent av alle som ar drept fram til fredag ettermiddag, var sivile. Blant de drepte var det 59 barn og 33 kvinner.

Drept av medsoldater

På israelsk side er to hittil drept, den ene en sivil mann som ble drept i et palestinsk rakettangrep ved Gaza-grensen dit han hadde kjørt for å dele ut godteri til soldatene.

Fredag ble en israelsk soldat drept inne på Gazastripen, men han ble ifølge israelsk TV drept av medsoldater.

Avisen Haaretz meldte natt til lørdag at tre israelske soldater var såret på Gazastripen.

På flukt

Rundt 60.000 palestinerne har flyktet fra sine hjem i den palestinske enklaven, og 48.000 av dem har søkt tilflukt i FN-drevne skoler. Nærmere 1.900 bolighus er rasert eller gjort ubeboelige i de israelske angrepene, opplyser OCHA.

FN-organisasjonen anslår videre at 58.000 barn hittil er påført traumer som følge av de israelske angrepene.

Skader på sykehus

Angrepene har også rammet Al-Wafa-sykehuset der både personell og pasienter nå er evakuert, blant dem 17 alvorlig syke pasienter.

FN konstaterer videre at to sykehus, tolv klinikker og to helsesentre er påført skader i angrepene.