Kvinnen insisterte på å synge en skjærende høy og langt fra klokkeklar versjon av Whitney Houstons store hit «I Will Always Love You» om og om igjen, melder The Huffington Post.

Selv da flyet gikk ned i Kansas City, og tre politifolk satte på henne håndjern og geleidet henne ut av flyet, fortsatte kvinnen å synge på låten, som opprinnelig ble skrevet av Dolly Parton.

Etter å ha blitt avhørt av Kansas-politiet fikk kvinnen gå, men da hun forsøkte å skaffe seg en ny billett videre til New York hos American Airlines, fikk hun ikke uventet tvert nei.

Kvinnens identitet er ikke kjent, men heretter vil hun trolig få store problemer når hun skal ut å fly. Det er en skjebne hun deler med stadig flere.

Amerikanske flyselskap legger ikke skjul på at de svartelister passasjerer, og kriteriene for å havne på lista over uønskede kan ofte virke underlige.

I juli i fjor ble en mann kastet av et fly i Chicago fordi besetningen om bord mente at saggebuksene hans hang for langt ned.

To måneder tidligere ble en kvinne stanset da hun skulle gå om bord i et fly, fordi en ansatt i flyselskapet mislikte T-skjorta hennes. «I'd fuck a senator» lød budskapet på den. (©NTB)