Det er Rogalands Avis som melder om forliket mellom de to. I dag, torsdag, skulle de to ha møtt hverandre i retten etter at Ingebrigtsen hadde stevnet Ydstebø med krav om erstatning. Bakgrunnen for stevningen var at Ingebrigtsen mente Ydstebø skyldte ham penger etter at de to kompanjongene gikk hver til sitt sommeren 2007, skriver Stavanger Aftenblad.

— Fornøyde

Ifølge RA innebærer forliket blant annet at Ystebøs selskap Coil Investment Group AS betaler Ingebrigtsen og hans selskap Spring Holding AS omkring 2,4 millioner kroner. Samtidig overtar Ydstebø aksjene i et tomteprosjekt på Sola som han og Ingebrigtsen har hatt sammen, mot et ukjent vederlag.

— Det har vært tøffe og kompliserte forhandlinger. Men tonen var god, advokatene flinke og jeg er glad for at vi fikk det til, sier Alfred Ydstebø til RA.

- Positiv atmosfære

Ingebrigtsen uttrykker også tilfredshet med utfallet av saken.

— Vi hadde en positiv atmosfære og Alfred var konstruktiv. Ut fra omstendighetene omkring meg, var resultatet tilfredsstillende, sier han til RA.

Sveinung Eliassen var Ydstebøs advokat, mens Ingebrigtsen har vært representert av advokat Bjørn Kvernberg.

Ingebrigtsen grunnla Acta i 1990, og Alfred Ydstebø kom et par år senere inn som medeier. Ydstebø er i dag administrerende direktør og største aksjonær i børsnoterte Acta Holding.