71-åring headhuntet til nattklubb

Da restauranten skulle gjenåpne, sto Anne-Lise Mason (71) høyt på ønskelisten over ansatte.

Publisert Publisert

Geir Tosaunet og Anne-Lise Mason har det ofte gøy på jobb. Foto: ADRESSA

Geir Tosaunet og Anne-Lise Mason har det ofte gøy på jobb. Foto: ADRESSA

  • Christine Schefte
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Pensjonisten Anne-Lise Mason hadde vært uten jobb i noen år, da hun nylig ble oppringt av Geir Tosaunet ved Visevertshuset i Trondheim. Restauranten som gjenåpnet i november var på utkikk etter folk, og da var det en tidligere kollega de absolutt ville ha med seg på laget, skriver Adressa.

— Som å vinne i Lotto

— Det var som å vinne i lotto, da jeg ble oppringt. Jeg elsker denne bransjen, ler Anne-Lise Mason hjertelig, mens hun flyr rundt og serverer gjestene lutefisk.

Les også

Lunsjløypa holder folk lenger i jobb

For seks år siden ble hun syk og måtte legge arbeidet til side, etter nesten 50 år i bransjen i USA og Norge. Siden da har hun savnet livet blant kolleger og gjester. Nå jobber hun annenhver helg og litt ekstra innimellom, på restauranten og nattklubben i Trondheim.— Jeg blir 72 år i februar. I bar- og restaurantbransjen må det være verdensrekord, det er jeg sikker på, sier Mason.

Følg oss på Facebook!

Avviste Clint Eastwood

Mason er full av historier fra et langt liv som ansatt i bar, pub, kafé og restauranter. Hele fire ganger har hun vært på konsert med Elvis, og Clint Eastwood, han har hun takket nei til!

— Det var på en nattklubb i Los Angeles, forteller hun.

- Humørspreder

Geir Tosaunet sier at alder ikke spiller noen rolle når Anne-Lise Mason er så dyktig og blid som hun er.

— Hun er den dyktigste servitøren i byen. Hun er en humørspreder, tilfører glede og skaper samhold her på arbeidsplassen, sier Tosaunet.

Publisert