Det skriver bt.no, og refererer til artikkel hos nettavisen NA24. — Ja, det stemmer det. Vi sitter ved forhandlingsbordet nå, sier Kristian Adolfsen til NA24. Adolfsen og broren Roger er Ludos største aksjonær sammen med Idar Vollvik. Han vil ikke si noe om hvordan forhandlingene går.

- Helt ukjent

Kommunikasjonssjef Heidi Egede-Nissen i Ventelo vil ikke bekrefte opplysningene til Adolfsen.

— Jeg er helt ukjent med dette og har ingen kommentarer, sier hun.

Siden Ventelo begjærte Ludo Mobil konkurs i forrige uke har det haglet med beskyldninger fra begge sider. Ventelo krever rundt 15 millioner kroner som Ludo skylder dem, etter at Ludo ikke har betalt leien for nett.På den andre siden har Ludo kommet med et motkrav på 23 millioner kroner som de mener Ventelo har overfakturert dem.

Idar Vollvik ønsker ikke på nåværende tidspunkt å kommentere forhandlingene til bt.no, men sent i går kveld skrev chess-gründeren følgende på Twitter:

— Følg med neste døgn... vi har alltid en plan!

Prøver å stanse stenging

Fredag ettermiddag ble det klart at Vollvik får lov til å prøve å stanse stengningen av nettverket som Ludo Mobil leier av Ventelo. Dersom Vollvik ikke vinner frem i dette rettsmøtet som finner sted i Asker og Bærum tingrett på onsdag, vil Ludo-kundene miste summetonen.

Samtidig har Bergen tingrett mottatt Ventelos begjæring om å slå Ludo Mobil konkurs. Saken starter 6. februar.