Bildt til NHH-symposium

Teknologisk utvikling og deregulering av markeder har gjort moderne økonomi kompleks og uoversiktlig. Dette er tema for årets Næringslivsyposium på NHH 13. og 14. mars.

Publisert Publisert

EINAR H. SPANGeinar.spang@bt.no

Symposiet har tittelen "Konturer av en ny arena". Det er ventet ca. 600 deltakere fra inn— og utland, de fleste næringslivsledere i Skandinavia. På foredragsholderlisten finner vi i år navn som Carl Bildt (bildet), nå spesialutsending for FN på Balkan med god erfaring fra nye selskapsdannelser.Redersønnen Thomas Høgh - kunstner og forretningsmann. Han var sammen med Bentein Baardson ansvarlig for åpnings- og avslutningsseremoniene ved OL på Lillehammer i 1994. Han er i dag Managing Partner hos Arts Alliance Advisors i London og fokuserer på brukeropplevelsen fra et kreativt, strategisk og økonomisk synspunkt Access-toppen doktor Schio Semmeto er spesialist i teknologi og deregulering av telekommunikasjonsmarkedet, og skal presentere sin teknologiske fremtidsvisjon.Et annet navn er City Dickon, city editor i Financial Times.

Muligheter og fallgruve - Bedriftene står overfor nye og unike muligheter, men også betydelige utfordringer og mulige fallgruver. Næringslivssymposiet 2001 setter søkelyset på aktuelle problemstillinger næringslivet møter i den nye virkeligheten, sier mediaansvarlig, Joar Klette, til Bergens Tidende.

Studenters valg Under Næringslivssymposiet 2001 vil resultatet fra en undersøkelse omkring studenters preferanser i en fremtidig arbeidssituasjon bli presentert. Undersøkelsen, Studentbidraget, vil ha internasjonalt fokus, og omfatte studenter ved 11 ledende handelshøyskoler i Europa.Næringsslivssymposiet er Nord-Europas største studentdrevne næringslivskonferanse. 250 studenter arbeider på frivillig basis frem mot konferansen, som skal være en møteplass for norsk næringsliv, politikere, akademikere og studenter.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. Derfor gikk sosiale medier i svart i dag: – Nå skjønner alle at dette ikke går over av seg selv

  2. – Eg hatar kattar

  3. Karoline (26) omkom etter fall i foss: – Dette er et stort tap for oss alle

  4. Mie (68) flyttet fra vennene og livet i Bergen. Alt for å være nær barnebarna.

  5. Vinmonopolet får trolig endret åpningstid på lørdager

  6. «Det finst eit mangfald som KrF ikkje har plass til»