Aksjemeglerne vender tilbake til Wall Street tirsdag

Det går mot oppgang på Wall Street tirsdag, samtidig som aksjemeglerne får komme tilbake på gulvet igjen for første gang siden 23. mars.

Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over to år gammel

Peter Tuchman, også kjent som «Einstein of Wall Street» tyr mandag morgen til Twitter for å dele sin entusiasme over å få komme tilbake på Wall Street-gulvet.

– Vi er relevante, vi er nødvendige og vi er tilbake, skriver han på Twitter.

Etter at børsene holdt stengt mandag, åpner Wall Street igjen tirsdag og det med traderne som har vært borte i mer enn to måneder. Handelsgulvet «Big Board» på New York Stock Exchange har vært stengt siden 23. mars på grunn av coronaviruset.

I mellomtiden har meglerne hatt hjemmekontor.

Peker mot oppgang

Handelen i terminkontrakter viser til en oppgang på 1,8 prosent for henholdsvis Dow Jones-indeksen og Nasdaq-indeksen. For S&P 500 ser handelsdagen ut til å starte med en oppgang på 1,7 prosent.

Utviklingen kommer etter positive nyheter over helgen, hvor blant annet bioteknologiselskapet Novavax har uttalt at de har startet den første studien med pasienter på deres eksperimentelle coronavirusvaksine.Wall Street holdt stengt tirsdag grunnet Memorial Day.

Samtidig er det positiv stemning på Asia-børsene mandag etter at Japans statsminister opphevet unntakstilstanden, og en stigende oljepris.

Publisert