Aksje-NM 2022: Her er årets premier

Når Aksje-NM sparkes i gang 19. september er det store premier i potten for den som etter fem uker kan titulere seg som norgesmester.

Publisert: Publisert:

Førstkommende mandag braker det løs med en ny runde med Norges største aksjespill, Aksje-NM.

I år som i tidligere år, kårer vi både ukevinnere og hovedvinner av konkurransen. I år har vi også premier til den som kommer på andre- og tredjeplass.

Dersom du klarer å feie all motstand av veien og stå igjen som vinner etter fem uker stikker du av med hovedpremien.

Les også

Aksjeskolen #1: Derfor bør du sette pengene dine på børs

Vinn kontanter

Vinneren av Aksje-NM 2022 vil å år motta 30.000 kroner fra Netthandelsgruppen, som er penger vinneren kan forvalte fritt. I tillegg får vedkommende et gavekort på 20.000 kroner hos Tights.no, samt årsabonnement på E24+, VG+ og PodMe.

Meld deg på Aksje-NM her.

Les også

Ekspertenes råd: Slik blir du en god daytrader

I løpet av konkurransen vil det bli kåret fire ukevinnere. Den første blir utnevnt fredag 23. september, og deretter blir det kåret en vinner de påfølgende fredagene, til og med spillets slutt.

Pallpremier

I år har vi også premier til de andre som får pallplass.

Den som stikker av med annenplassen vinner en overnatting for to på The Thief, med tilgang på hotellets spa og en toretters middag i Thief Restaurant, samt årsabonnement på E24+, VG+ og PodMe.

Hotellet The Thief ligger på Tjuvholmen i Oslo.

Tredjeplassen i spillet vinner et komplett treningsantrekk fra Rhino/Levity til en verdi av 1.500 kroner, fire brett med Rhino energidrikke, alt sponset av Netthandelsgruppen. I tillegg får tredjeplassen årsabonnement på E24+, VG+ og PodMe.

Landskamp og gavekort

Den første ukevinneren får to billetter til den utsolgte landskampen mellom Norge og Serbia på Ullevål stadion 27. september, samt et årsabonnement på E24+.

Som spillets første ukevinner stikker du av med to billetter til landskampen på Ullevål stadion og se Erling Braut Haaland i aksjon.

Vinneren av spillets andre uke, vinner et gavekort på 800 kroner fra Morgenlevering, i tillegg til et årsabonnement på E24+.

Den beste aksjeplukkeren i spillets tredje uke blir også premiert med et valgfritt kurs fra Schibsted Akademi og et år gratis med E24+.

Den fjerde ukevinneren, altså hun eller han som har høyest avkastning fra ukens start til slutt, vil vinne et årsabonnement på E24+ og et årsabonnement på VG+.

En måte å lære på

Sjefredaktør Lars Håkon Grønning i E24 ser på spillet som en mulighet for mange å bli kjent med et univers de kanskje fra før vet lite om.

– En av E24s viktigste oppgaver er å hjelpe folk til å forstå det som skjer i samfunnet, og delta i samfunnsdebatten på en opplyst måte. Aksjemarkedet kan for mange virke komplisert, og med det perspektivet er Aksje-NM er en morsom måte å lære på, helt uten risiko for å tape penger, sier han.

Han forteller også om underholdningsperspektivet ved spillet.

Sjefredaktør i E24, Lars Håkon Grønning, sier Aksje-NM er en morsom måte å lære på helt uten risiko for å tape penger.

– Når verden rett etter en pandemi rammes av krig og økonomisk kaos, er det samtidig kanskje viktigere enn noen gang å ha det litt gøy innimellom alt alvoret. Her har folk mulighet til å kjempe mot venner, kollegaer og familie, forteller han.

– I år vil vi for første gang også kåre Aksje-NMs beste liga, så om man alene ikke har den beste inngangen på spillet, er det grunn til å kjempe videre for en lagseier, sier Grønning.

Aksje-NM er et unikt og virkelighetsnært spill, ifølge Grønning.

– Det som skiller Aksje-NM fra andre aksjespill i markedet, er at man handler til den faktiske kursen i markedet akkurat nå. Dermed er det også det mest realistiske spillet der ute, legger han til.

Meld deg på Aksje-NM her.

Publisert:
Rettelse

E24 har etter publisering fjernet to av bildene i denne artikkelen fordi de fremstår som reklame for produkter fra premieleverandør Netthandelsgruppen. Bildene viste produkter fra Tights.no og Rhino/Levity og ble lagt inn i artikkelen 18. september. Opprinnelig ble det brukt et bilde fra hotellet The Thief, dette er nå erstattet av et redaksjonelt bilde av hotellet. Bildeteksten er endret fra «The Thief ligger sentralt på Tjuvholmen i Oslo» til «Hotellet The Thief ligger på Tjuvholmen i Oslo». Bildemontasjen som er brukt som hovedbilde i saken er også endret ved at et bilde fra hotellet The Thief er erstattet av et redaksjonelt bilde av hotellet. Endringen ble gjort 20.09.22 klokken 16.09.