Funkygine tok fem millioner i utbytte tross inntektsfall

Treningsprofil og influencer Jørgine Massa Vasstrands selskap leverte dårligere i fjor enn i rekordåret 2020, men utbyttet ble likevel større enn noen gang.

Jørgine Massa Vasstrand under Vixen Awards 2021 i fjor høst, da hun vant prisene Folkets favoritt og Årets influencer trening og helse.
Publisert: Publisert:

Vasstrands heleide selskap, Nordic Lifestyle, fikk et driftsresultat på 5,4 millioner kroner i 2021, viser det ferske årsregnskapet.

Det er ned fra 6,6 millioner i det rekordsterke året selskapet hadde i 2020, men omtrent på linje med resultatet i 2019.

Omsetningen falt med en snau million fra året før. Selskapet hadde inntekter på nær 7,8 millioner kroner i 2021, mot over 8,6 millioner i knallåret 2020. Inntektene holdt seg likevel omtrent på høyde med 2019.

– Kjempeår

Vasstrand, bedre kjent som Funkygine, er selv godt fornøyd med fjorårets resultat.

– Det har vært et kjempeår, og nedgangen fra året før var forventet, sier hun til E24.

Ifølge influenceren har de jobbet litt annerledes i år, og med prosjekter hun tror vil gi avkastning over tid.

– Det er for eksempel Funkygine Food, som har vært en stor del av det tiden min har gått til i år.

Funkygine Food er en serie med italienske matprodukter, som pastasaus, spagetti og ferdigpizzaer.

Over fem millioner i utbytte

Selv om det ikke gikk like bra som i 2020 med selskapet hennes, ga likevel fjoråret god utdeling for privatøkonomien til influenceren.

Vasstrand tok ut snaut 5,2 millioner kroner i utbytte. Som daglig leder hadde hun også i underkant av 1,8 millioner i lønn.

Utbyttet er nesten én million høyere enn i 2020, og lønnen er også skrudd opp fra rundt 1,4 millioner.

Vasstrand er blant Norges mest profilerte influencere. Hun er blant annet kjent som treningsblogger, skrevet flere bøker og vært med i tv-programmer som «Funkyfam».

Publisert: