SAS har på sin Facebook-side over 317.000 «likes» som betyr at folk har trykket på at de liker selskapets Facebook-side. Samtidig som forhandlinger pågår mellom ledelsen og de ansatte søndag sitter det en rekke mer, eller mindre bekymrede SAS-passasjerer i Norge, Sverige og Danmark med spørsmål.

Mange bruker Facebook-siden til SAS til å uttrykke sin støtte til selskapet, eller sin bekymring for om de kommer seg avgårde som planlagt mandag morgen. Andre lurer på om juleferien nå går i vasken.

Leve SAS!

«Krysser fingrene» , «Leve SAS!» , «I SKAL OVERLEVE» og «må ikke gå konkurs» , erblant kommentarene som er skrevet inn de siste timene.

«Hei. Jeg bare lurer på hva som blir å skje med oss som skal reise om dere går dukken? Livredd for ikke å komme hjem til jul.» , skriver en annen bekymret passasjer.

Noen kommer med klar tale til SAS.

«Blir nok kroken på døra......kravstore dansker som ikke forstår alvoret....» , skriver Magne fra Norge.

Mens Fredrik fra Sverige skriver «Vila i frid SAS» . Hvorav SAS sin medarbeider svarer «Hei Fredrik, du kan väl ordspråket....Det är inte över förran den feta damen sjunger» .

Går flyet?

Mange er opptatt av om de i det hele tatt kommer seg avgårde på jobb i morgen.

«Hei, når får vi vite om det går SAS-fly i morgen? Jeg skal fly med dere til Stockholm 0745, og trenger å vite om jeg kommer meg til Stockholm før jeg legger meg i kveld. Er det håp??» , skriver en nordmann.

«ska till London 11:05 ska jag leta nytt flyg?» , lurer en annen.

Svaret vil de forhåpentligvis få i løpet av kvelden. Partene har frist til midnatt med å komme til en løsning.