Forbrukerombudet skriver i et brev til selskapet at de vil be Markedsrådet gi Euroteam en bot på 14 millioner kroner, i tillegg til et gebyr på 200.000 til to av selskapets styremedlemmer.

Forbrukerombudet mener selskapets salg av billetter til London-OL var ulovlig, da dette ifølge britisk lov kun kan gjøres av autoriserte forhandlere.

— Euroteam har, i strid med norsk og britisk lov, solgt billetter til OL for mange millioner kroner. Det er viktig at det reageres med et høyt overtredelsesgebyr i et slikt tilfelle, sier forbrukerombud Gry Nergård til VG.

Euroteam har fått frist til 10. september til å uttale seg om saken før den går videre til Markedsrådet, som så fatter et endelig vedtak.

Selskapet mener på sin side de ikke har gjort noe ulovlig i denne saken, da selskapet ikke er underlagt britisk lovgiving.

— På samme måte som vi her i Norge ikke er underlagt den engelske loven om venstrekjøring, er vi heller ikke underlagt den engelsk loven om OL-billetter, sier Alex Sola, talsmann for Euroteam, til VG.

Tidligere i sommer siktet norsk politi Euroteam for grovt bedrageri for salg av verdiløse billetter til OL i London.