Spør Yrja og Anita om karriere og ledelse

Mangler du motivasjon på jobben? Har du lyst å bli leder, men slipper aldri til? Yrja Oftedahl og Anita Krohn Traaseth svarer hver uke på spørsmål om karriere og ledelse fra E24s lesere.

Yrja Oftedahl og Anita Krohn Traaseth.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over ett år gammel

I denne spalten gir Yrja Oftedahl og Anita Krohn Traaseth råd til E24s lesere om temaer relatert til karriere, ledelse og jobblivet generelt.

Hvordan få den lønnen du fortjener? Hvordan bli lagt merke til på LinkedIn? Hvordan få sitt første styreverv?

Disse spørsmålene, og mange flere, får man svar på i denne spalten.

Lurer du på noe?

Har du et spørsmål? Send det inn til karriereogledelse@e24.no. Spørsmålene er anonyme.

Anita Krohn Traaseth kan svare på spørsmål relatert til ledelse og arbeidsliv, lederansvar og ambisjoner. Hun har lang erfaring fra norsk og internasjonalt næringsliv. Hun gått gradene fra traineestilling i IBM til å bli første kvinnelige leder av Hewlett-Packard Norge, til toppleder i Innovasjon Norge. Hun har skrevet to bestselgende bøker om ledelse, leverer en ukentlig mentorpodcast «Godt nok for de svina» og har etablert en plattform for folk med ambisjoner, Vriml.

Anita Krohn Traaseth

Yrja Oftedahl kan svare på spørsmål knyttet til motivasjon, selvledelse, gründerskap og hvordan yte sitt beste på jobben samtidig som man skal sjonglere privatliv og egen helse. Hun er programleder og kommentator i E24. Hun er lidenskapelig opptatt av teknologi, merkevarebygging, motivasjon og selvledelse og har vært en aktiv stemme innenfor gründermiljøet i Oslo. Hun er programleder for E24-podkasten «Power ladies» hvor hun møter inspirerende kvinner som utmerker seg innenfor det de holder på med.

Yrja Oftedahl
Publisert: