— Vi er i en prosess og resultatet foreligger ikke. Vi er i en diskusjon om det videre meglingsarbeidet, sier Engebretsen etter at partene i meglingen i Oslo kommune var samlet til et nytt møte på Hotel Bristol i Oslo klokken 12.30. Nå skal partene møtes klokken 17.

Han forteller at meglingen fortsatt pågår, men understreker at han ikke kan kommentere innholdet i samtalene nærmere. Engebretsen bekrefter at det ennå ikke er lagt frem noen skisse til partene.

- Det er en krevende megling, fastslår han.

Megling på vent

Dermed er det fortsatt uvisst om ansatte i Oslo kommune går ut i streik.Partene møttes første gang torsdag morgen klokken 9 etter at de satte meglingen på vent onsdag kveld. Pausen ble etter et kort møte opprinnelig satt til klokken 11, men det ble raskt klart at partene trengte enda litt tid og møttes igjen klokken 12.30. Tidspunkt for neste møte ble satt til klokka 13.30, før dette igjen ble flyttet til 14.00.

2500 tas ut

Flere enn 2500 ansatte i Oslo kommune vil bli tatt ut i en eventuell streik. Skoler og skolefritidsordninger er blant virksomhetene som blir berørt. Foreløpig går altså skoledagen som normalt alle steder.

Lønnsoppgjøret for de ansatte i staten og KS-området endte i streik natt til torsdag. Oslo kommune er et eget tariffområde, og faren for streik er overhengende, sa finansbyråd Kristin Vinje (H) til NTB torsdag morgen.

(©NTB)