• Det var nok en og annen drømmer der, men de forsvant fort, sier megler.

Boligen på Hasle øst i Oslo består i dag av flere boenheter i tillegg til en dyreklinikk, og har et samlet p-rom på 434 kvadratmeter.

Eiendommen er på 1,8 mål, og består i tillegg til huset av parkeringsplass med plass til ti biler foren huset, og en stor stenlagt parkeringsplass på ca. 400 kvadratmeter, og garasjeport til tre biler i kjelleren.

Nylig ble den solgt for 18 millioner kroner — 6,5 millioner kroner over takst og prisantydning.

Ikke utbyggere

- Det høres ut som om det ville være spesielt interessant for utbyggere?

— Det var det jeg trodde skulle bli resultatet da vi la den ut for salg, men selv om det var boligutviklere og- utbyggere med i budrunden, var det et håndverkerfirma som endte med det høyeste budet, sier eiendomsmegler Rune Pedersen i Din Boligmegler.

Det var få privatpersoner som møtte opp for å se på den særegne boligen.— Det var nok en og annen drømmer, men de forsvant fort, sier Pedersen.

La til 4 millioner ekstra

- 6,5 millioner over takst tilsier vel at taksten var satt kunstig lavt?

— Nei, og det bekreftes av at budrunden egentlig endte på 14 millioner. Da la selger inn et motbud på 18 millioner, og det godtok kjøper, sier Pedersen.

Han er usikker på hvor mye som kan gjøres på den store tomten, men sier at det antagelig ikke er mulighet til å bygges større boligkompleks der.

— Det som er interessant, er at kjøper ikke har noen planer så langt jeg kjenner til, om å endre bygget fra 1936. Det vil fremdeles brukes til enblanding av bolig og næring, sier Pedersen.

Følg Aftenposten Bolig på Facebook