Flyselskapet hadde en omsetning på 19.540 milliarder kroner i fjor, opp fra 15.580 milliarder kroner i 2013. Det er en vekst på 25 prosent, opplyser selskapet i sin kvartalsrapport.

Men pengene forsvant ut igjen, og sluttresultatet ble et underskudd på 1.050 millioner kroner, mot et overskudd på 322 millioner kroner i fjor. Underskuddet kommer etter sju år med overskudd.

– Det er ingen grunn for å legge skjul på at 2014 har vært et svakt år for Norwegian, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

Norwegian forklarer at de viktigste årsakene til underskuddet er store valutasvingninger og sikring av drivstoff for 2015. Krona styrket seg betydelig mot andre valutaer på grunn av fallet i oljeprisen i fjor, mens drivstoffprisene gikk ned.

Flyselskapet har bunkret drivstoff for i alt 459 millioner kroner. Det innebærer at en betydelig del av kostnadene for kommende år allerede er dekket.

– Vi går inn i 2015 med god etterspørsel etter flyreiser og får full effekt av den lave oljeprisen allerede i første kvartal. Samtidig er det ingen tvil om at kostnadene må videre ned for å sikre selskapet konkurransekraft i et meget utfordrende marked, sier han.