Kaos og endringer i programmet for Justin Biebers Oslo-besøk har medført at sponsor Petter Stordalen og plateselskapet Universal fremdeles ikke er enige om regningen.

Hotelleieren beskylder Universal for kontraktsbrudd, mens plateselskapet mener Stordalen kom med en rekke urealistiske krav etter at avtalen var inngått, skriver Dagens Næringsliv.

Stordalen sponset norgesbesøket med 750.000 kroner, med avtale om at Bieber og hans følge skulle bo på et Nordic Choice-hotell. Stordalen skulle frontes som «mannen som fikk Bieber til Norge.»

I etterkant er han, ifølge avisa, misfornøyd med at pressekonferansen hvor Bieber skulle skryte av Stordalen, ble avlyst av sikkerhetshensyn. Det var heller ikke mulig å sikre at alle som fikk billett til konserten via hotellkjedens konkurranser, kom seg inn på operataket.

— Jeg tror alle stort sett er enige om at hele arrangementet kunne fått et hyggeligere utfall, skriver Stordalens PR-rådgiver Magnus S. Rønningen, sier han i en e-post. Han avviser at det var en del av avtalen at Bieber skulle omtale hotellkjeden.

— Det er mulig vi ikke klarer å komme fram til en tilfredsstillende løsning her og at vi må gå hver til vårt, noen erfaringer rikere, skriver prosjektleder Leon Hill i Universal i en e-post til DN.

(©NTB)