Flere medier melder om at 15 personer skal ha mistet livet som følge av uværet «Sandy»i USA. En person skal ha mistet livet i Toronto, i Canada.

Minst fem personer har mistet livet i storm-relaterte ulykker, og flere har omkommet fordi de har fått trær veltet over seg.

Tre barn mistet livet

I alt har tre barn mistet livet i stormen.

Assosiated Press melder at to gutter ble drept i New York i North Salem.

Guttene var 11 og 13 år gamle, og ble erklært døde da ambulansepersonell ankom stedet. Guttene skal ha mistet livet da et tre falt over et hus i Westchester County. To andre gutter, på 15 og 12 år, var også i huset men kom fra ulykken med bare småskader.

CNN melder at en gutt på åtte år har omkommet etter at han ble truffet av en løs gren i Susquehanna County, Pennsylvania.

Gutten var ute og gikk med sin far da ulykken inntraff. På grunn av vinden brøt en gren seg løs, og traff gutten. Han ble erklært død på stedet, opplyser politiet. Faren kom uskadd fra ulykken, skriver Abc News.

Fallende trær

Minst fem personer har mistet livet i New York.Brannvesenet i New York opplyser om at en mann i 30-årene omkom da han ble truffet av et tre i bydelen Queens.

I New Jersey skal et par ha omkommet da bilen de satt i ble truffet av et tre.

Også myndighetene i Connecticut rapporterer til CNN at en person har mistet livet etter å ha fått et tre over seg.

En 62 år gammel mann har blitt drept av et tre i Oley, Pennsylvania.

Men «Sandy» har ikke bare bragt med seg regn og vind. I West Virginia har et enormt snøfall ført til dødsfall. En kvinne har blitt drept i en bilulykke etter kraftig snøfall i byen Davis, opplyser talskvinne Amy Shuler til CNN.

Skipet "HMS Bounty", som er kopi av et historisk britisk skip, ble overrasket av stormen utenfor North Carolina. I alt ble 14 av skipets mannskap på 16 reddet. Ifølge den amerikanske kystvakten er en matros er funnet død, men mandag kveld kunne man ikke gjøre rede for kapteinen av skipet.

En kvinne mistet livet i Toronto, i Canada, da hun ble truffet av et skilt som var blitt revet løs av stormen.

6,5 millioner mennesker uten strøm

Da «Sandy» slo innover østkysten klokken ett norsk tid, ble den negradert til post-tropisk syklon.

CNN anslår at minst 6,5 millioner mennesker er uten strøm i de 13 delstatene som er rammet av stormen «Sandy».

Langs hele østkysten er om lag 15.000 flyginger innstilt som følge av uværet.

Flom på t-banen

New York er byen som trolig er verst rammet.

Ett av de større sykehusene i New York, NYU Medical Center, forsøker å evakuere 200 pasienter. Sykehuset drives nå på reservestrøm.

I New York er nå t-banetunneler og biltunneler oversvømt. I deler av nedre Manhattan skal vannstanden være så høy at biler flyter rundt i gatene, skriver NTB.

– Nedre Manhattan er dekket av vann. Jeg overdriver ikke. Havvann strømmer ned i Battery Tunnel, sier Howard Glaser, en offentlig tjenestemann som jobber for delstatsmyndighetene i New York. Battery Tunnel går under East River og forbinder den nedre delen av Manhattan med Long Island.