"I want you to feel the love that's growing inside me" — var ordene som sprengte alle tidligere rekorder på Twitter.

Klappet magen

Under MTVs Video Music Awards i Los Angeles søndag kveld ba artisten Beyoncé publikum reise opp og si disse ordene. På slutten tok hun av seg jakken, smilte bredt og klappet på magen som hadde en synlig kul.

Det resulterte i at twitterfingre verden over gikk varme. 8868 tviter om temaet ble sendt hvert sekund, ifølge en talsmann for den San Francisco-baserte tjenesten, skriver The Telegraph.

Danket ut kvinnefotball

Det vippet finalekampen mellom USA og Japan tidligere denne sommeren under fotball-VM for kvinner ned fra førsteplassen. Kampen ble en svært neglebitende affære med straffespark-konkurranse for å få en avgjørelse. (7196 tvits per sekund), og selv USAs president Barack Obama twitret om denne kampen:

«Incredible performance from #USWNT, no matter what happens. Now on to penalties. Let's win this.”

Japan trakk til slutt det lengste strået og tok hjem tittelen.

Vårbarn

Bryllupet mellom Kate og prins William i Storbritannia i slutten av april resulterte i at twitter-meldingene var oppe i 3966 per sekund.

Nyheten om at Osama Bin Laden var blitt drept av amerikanske styrker i Pakistan 2. mai i år i førte til 5106 twittermeldinger i sekundet.

Superstjerneparet Beyoncé og Jay-Z venter sitt første barn neste vår. Beyoncé var på arrangementet i anledning at hun var nominert i kategorien for beste musikkvideo av en kvinnelig artist.

Knowles har vært gift med rapperen Shawn Corey Carter (41), bedre kjent som Jay-Z, siden 2008. Han satt i salen og vinket henrykt til sin kone.

Ifølge amerikanske medier har artistens agenter bekreftet graviditeten.