Dagbladet.no har snakket med en kilde som beskrives som sentralt plassert. Vedkommende forteller at det er hasteinnkalt til et styremøte, men vet ikke dagsordenen.

— Det får vi ikke vite før i morgen. Enten handler det om en oppklaring rundt de siste dagers skriverier, eller så kommer det et vedtaksforslag om salg, sier kilden.

A-pressen og Egmont eier i dag hver sin halvdel av aksjene i TV 2. Flere medier har de siste dagene skrevet at A-pressen planlegger å selge seg ut av den norske TV-kanalen.

Næringsminister Trond Giske sier til Dagens Næringsliv at han er sterkt imot et salg. Han er skeptisk til at TV 2 skal stå uten norske eiere. Næringsdepartementet og Giske eier 54 prosent av Telenor, som igjen eier 44 prosent av A-pressen.

— Det er en av Norges største mediebedrifter, og jeg har ikke truffet en eneste rødgrønn politiker som er for utflagging av TV 2. Man skal i hvert fall være ganske naiv hvis man tror at slikt kan skje uten at det blir politisk turbulens. Vi har ingen mulighet til å instruere A-pressen eller Telenor, men vi sier veldig tydelig fra, sier Giske.

Verken konsernsjef i A-pressen, Thor Gjermund Eriksen, eller styreleder Erik Nord vil kommentere opplysningene om søndagens styremøte.