Den mystiske telefonsamtalen

Like før han forsvant, ringte Pål-André Misje Madsøy til sin advokat Ann Turid Bugge. Fra skjult nummer.

Ann Turid Bugge er advokat for den savnete 28-åringen. ARKIVFOTO: SCANPIX
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

bt.no er kjent med at den savnete 28-åringen var i kontakt med sin advokat like før han forsvant. Han ringte trolig tidlig om morgenen lørdag 26. mars. Etter det bt.no erfarer ringte han ikke fra sin faste telefon, som advokaten kjenner til, men fra et skjult nummer. Det er uklart hvorfor han kontaktet Bugge og hva han ønsket med samtalen.

Etter det bt.no kjenner til skal advokaten ha tenkt mye på samtalen i ettertid da hun fikk vite at hennes klient ble meldt savnet.

Lørdag morgen 26. mars ble Misje Madsøy observert av politiet rundt klokken 07.00 på Melkeplassen i Bergen. Han har flere bekjente her.

— En kjekk kar

— Jeg kan ikke kommentere hvem jeg snakker med av hensyn til taushetsplikten. Jeg er kjent med at Pål-André er savnet og håper han kommer til rette, sier Ann Turid Bugge, som har bistått 28-åringen.

Hun beskriver ham som en hyggelig, sjarmerende og grei ung mann.

— En kjekk kar, sier Bugge om Misje Madsøy.

Hardere miljø

Bugge er regelmessig i rettssalen i Bergen i forbindelse med kriminalsaker. Hun kjenner godt til rusmiljøet, som Misje Madsøy er en del av, og på generelt grunnlag forteller advokaten at det er langt mer trusler i rusmiljøet nå enn det tilfellet var tidligere.

— Før kom man med trusler, men nå settes truslene ut i livet. Ingen tvil om at det har hardnet til, men jeg vil presisere at jeg ikke aner hva som eventuelt har skjedd med Pål-André. Det blir bare spekulasjoner, sier Bugge.

Flere tips

Den savnedes samboer sier til bt.no at han ikke hadde fiender, så vidt hun vet.

— Han likte noen bedre enn andre, men det er vel sånn med oss alle. Det var ikke unormalt i bekjentskapskretsen hans, mener hun.

Hun forteller at hun har mottatt flere tips i forsvinningssaken og har videreformidlet disse til politiet.

— Vi er helt sikre på at han ville ha blitt sett dersom han var ute på gaten i Bergen. All medieoppmerksomheten har bidratt til det, mener samboeren.

Publisert:
SAVNET: Pål-André Misje Madsøy