Tenåringsidol avlyste Norway Cup-konsert

Isac Elliot meldte avbud i siste liten.

Publisert Publisert

Isac Elliot er populær blant unge jenter i Norge. Nå må de skuffet innse at den finske popstjernen ikke kommer til Norway Cup. Foto: NTB scanpix

  • Jørgen Tjærnås
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

Klokka 18.00 lørdag markeres startskuddet for årets Norway Cup med en åpningskonsert. Men nå kommer arrangementet til å gå uten et av de aller største trekkplasterne.

For bare to og en halv time før åpningsshowet sendte arrangørene ut en pressemelding hvor det ble bekreftet at finske Isac Elliot har meldt avbud.

Omstendigheter rundt crewet

«På grunn av omstendigheter knyttet til Isacs crew , har han desseverre måtte melde avbud til kveldens konsert. Dette er alt vi vi har fått beskjed om inntil videre. Vi avventer eventuell mer informasjon», skriver Norway Cup-arrangøren i pressemeldingen.

6. Sans, som arrangerer Norway Cups åpningskonsert, sier de ikke har fått mer informasjon enn at det skal være omstendigheter rundt én person i Elliots crew som gjør at konserten nå er avlyst.

— Den eneste informasjonen vi har fått er dette. Så har vi fått beskjed om at de vil komme med mer informasjon rundt dette i neste uke, sier pressekontakt Per Morten Bergh i 6. Sans til Aftenposten.no.

Terrortrussel ikke årsak

Han sier at de ikke har fått noen indikasjoner på at terrortrusselen mot Norge er årsaken til at det finske ungpikeidolet har avlyst konserten.

— Nei, det har ikke. Samtidig kan vi selvsagt ikke avskrive det helt når vi ikke har fått mer informasjon.

Elliot la selv ut nyheten på sin Facebook-side lørdag formiddag. På kort tid fikk saken en rekke kommentarer av fans som er lei seg for at han ikke kommer, men som også puster lettet ut for at han ikke kommer til Norge etter terrortrusselen som ble kjent torsdag.

— Han er jo utrolig populær og får mye oppmerksomhet fra jenter i 10-12-14-årsalderen. Derfor er det viktig at man ikke lager massehysteri på hva dette er, sier Bergh.

Facebook-siden til Elliot skrives det også at det gjelder en situasjon rundt crewet hans, og at de vil komme med mer info snart.

Også Lyng avlyste

Også Sandra Lyng har i siste liten valgt å trekke seg fra åpningsshowet. 27-åringen fra Mosjøen skrev på Instagram at hun våknet syk, mn skulle prøve å komme seg opp av senga, siden hun hadde gledet seg til å opptre. Litt senere ga hun beskjed om at hun hadde for sår hals til å opptre, ifølge Se & Hør.

En rekke andre artister kommer til åpningsshowet, som starter kl. 18.00 på Ekebergsletta. Adelén, Kaveh, Katastrofe, Gabrielle, Robin & Bugge, Julie Bergan, Cir:cuz, Anders Nilsen og Omer Bhatti skal alle opptre på showet.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

Barna plaget mannen med «ring på spring». Så fikk han nok.

Mannen var plaget av barn i nabolaget. I mars fikk han nok. Torsdag møtte han i Bergen tingrett som tiltalt.

LES SAKEN

Sakene flest leser nå

  1. 14 nye smittetilfeller i Bergen

  2. Her er Branns nye forsvarssjef på vei til Bergen

  3. Slik blir den nye tunnelen til Fyllingsdalen

  4. Da kassen var tom, tok stamgjestene grep

  5. Bergenseren tok NM-medalje. Nå legger 22-åringen opp.

  6. – I løpet av et minutt var min kjæreste ting tapt