Dette tjente bloggerne

Mens flere av landets mest kjente bloggere hever millionlønn, henter deres bergenske kolleger mindre.

SKATT: Irina Lakicevic (t.v) og Cathrine Heienberg.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Trine Sandberg har gjort seg populær med «Trines matblogg». 50-åringen er også på inntektstoppen av de norske bloggerne, skriver Side 2.

Sandberg sopte inn 1,8 millioner i fjor, tett fulgt av Caroline Berg Eriksen, kjent som fotballfrue (1,3 mill.) og Sophie Elise Isachsen (1 mill.).

Side 2 melder om at også «Hippehippemilkshake»-bloggeren Celine Irgens Aagaard rundet millionen.

Tok pause

Mer lokalt hadde Ulrikke Lund en populær blogg i nesten ti år. Annen juledag i fjor sa hun at nok var nok og kunngjorde selv på bloggen sin at hun tok pause. Den pågår fortsatt.

Men det var likefullt så godt som et helt inntektsår med aktiv blogging. Det førte til en inntekt på 121.170 kroner i fjor.

«Cath in the City»-bloggeren Cathrine Heienberg var bare to knappe tusenlapper unna en skatteinntekt på 400.000 kroner. Det var nok til å ta 1.-plassen i vår uhøytidelige bergensoversikt.

Null-inntekt

Irina Lakicevic driver «A Portable Package». Hun rundet også 300.000. Ellers hadde bloggerne med bergenstilknytning tjent mer i industrien enn de gjorde på bloggene sine.

Nå Lillestrøm-baserte «fruAndersen» tar bronseplassen med sine 295.813 kroner i skattbar inntekt.

Den tidligere TV 2-kjendisen Eirin Kristiansen hadde 233.832 kroner i skattbar inntekt. Etterfølgeren hennes i TV 2s bloggersatsing, «Style Connection»-blogger Kristin Gjelsvik, står med null i inntekt.

  • Dette er en oversikt over bloggernes skattbare inntekt, ikke over hva de tjener på bloggene sine.
Publisert: