Se årets mest mislykkede julebilde!

En trampoline på avveie, en misfornøyd julehund og en flau tenåring har alle deltatt i konkurransen om det mest mislykkede julebildet. Nå er vinneren kåret.

ET JULEKYSS: Vinnerbildet har en sjarmerende historie i tillegg til at det jo fotomessig er ganske mislykket. «Bilde tatt av tenåringssønn, da mor og far kysset! Da gikk mobilen i bakken av flauhet», skriver innsender Kristine Østenstad om bildet.
KNALL OG FALL: Litt oppstilt mislykkethet til tross, her har det liksom gått galt for juleskiftet på Nevrologen på Haukeland universitetssjukehus. Slik beskriver gjengen bak dette bildet situasjonen: «Nevrologen 2 fikk sparkesykkel til jul, men dette gikk ikke så bra. Godt vi er på Haukeland!!!».
UTE AV FOKUS: «Kan vel ikke bli så mykje verre», skriver innsender Jorunn Åse Eide Raknes da hun sendte inn dette bildet. Et klassisk julebilde med folk ute av fokus, et barn, en voksen og noe vi gjetter på at er gaver.
FORNØYD NISSEKONE: Det ble kanskje ikke så koselig som matmor tenkte seg, dette. «Forsøk på julekort. Men gårdshunden Julia vil ikke være nissekone.», skriver innsender Kristin Sindre Bjørkelo.
  • Guro H. Bergesen
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

For ganske nøyaktig en uke siden ba vi dere om å sende oss deres mest mislykkede julebilder.

Inn i mailboksen ramlet det inn bilder av hunder med skrekkfilm-øyne, underlige matlagingsprosjekt, oppstilte bilder fra nevrologen på Haukeland og et bilde tatt av en flau tenåringsgutt.

Juryen besto av BT-journalistene Jon Tufto, Sigrid Haaland, Pål Andreas Mæland, Guro H. Bergesen og BT-fotograf Eirik Brekke som hadde en dobbeltstemme. Avgjørelsen ble tatt basert på kun ett kriterie da vinneren skulle kåres, og det var humor.

Etter noe uenighet innad i juryen, ble vi enige om en vinner. Historien er sjarmerende og situasjonen lett gjenkjennelig.

Vinneren av årets mest mislykkede julebilde er:

«Bilde tatt av tenåringssønn, da mor og far kysset! Da gikk mobilen i bakken av flauhet», skriver Kristine Østenstad om bildet.

ET JULEKYSS: Vinnerbildet har en sjarmerende historie i tillegg til at det jo fotomessig er ganske mislykket. «Bilde tatt av tenåringssønn, da mor og far kysset! Da gikk mobilen i bakken av flauhet», skriver innsender Kristine Østenstad om bildet.
Publisert
BT anbefaler

Strid om skulpturen «Krigsseileren». – Vil ha kvalitet på kunsten i offentlige rom.

«Krigsseileren» er ferdig og fullfinansiert. Men kommunens kunstneriske råd vil ikke at skulpturen settes opp.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Da datteren fikk beskjed om å bli på kjøkkenet, skjønte Bjørn Inge hvor ille det var

  2. Kritisk lite blod i blodbanken: – Ei alvorleg MC-ulykke kunne tømt oss

  3. Stopper flomsikring til 100 millioner etter strid om kort bro

  4. Hun kunne bruke opp mot 500 timer på å lage vaktplan. Så tok hun grep.

  5. – Jeg har en viktig melding til dere som river andre ned

  6. «Bergensernes jubel vippet ham nesten av pinnen»