Frp har kun støtte fra 3,1 prosent av studentene, viser en undersøkelse foretatt blant 441 studenter ved Norges Handelshøyskole (NHH), skriver Dagens Næringsliv.

— Dette er selvfølgelig veldig skuffende. Jeg hadde trodd at nå som vi har fått Ketil Solvik Olsen som finanspolitisk talsmann, at vi ville gjøre det bedre blant økonomistudenter, sier stortingskandidat Helge André Njåstad (Frp) til NHHs studentavis K7 Bulletin.

Også Rødt, SV og Senterpartiet havner under sperregrensen sammen med Frp i studentundersøkelsen.

Arbeiderpartiet får 16,9 prosent, mens Venstre har 14,3 prosents oppslutning. Kristelig Folkeparti får 6,5 prosent, mens Miljøpartiet De Grønne får 4,7 prosent.

KrF-leder Knut Arild Hareide gikk på NHH på 90-tallet. Han synes det er hyggelig at hans parti har en stabil velgerskare blant økonomene, men han mener Høyre-velgerne har vært i flertall på NHH i lang tid.

— Da jeg gikk på NHH ville nok SV vært representert, men kanskje har De Grønne tatt den delen av segmentet. Det overrasker meg at Frp ikke er bedre representert, men jeg har aldri opplevd at de har stått sterkt i NHH-miljøet, sier Hareide.