En slappings bekjennelser

Publisert Publisert
  • Jeg blir på jobb til mandag, skriver Bergens slappeste-deltaker Herman Valkner. Han fulgte trener Tonje Sørlies oppfordring, og syklet til jobb.
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Etter treningsøkten på onsdag brukte Tonje strengeblikket sitt og sa at jeg måtte finne på en fysisk aktivitet før treningsøkten på mandag. I dag krøp jeg til korset og mannet meg opp. Jeg sto opp grytidlig, børstet støvet av sykkelen, pumpet opp flate dekk, fylte vannflaske, tok på treningsbukse og t-skjorte og den obligatoriske hjelmen. Da testamentet var underskrevet, tok jeg farvel med min frue og la i vei.

Blodsmaken kom fort i munnen. BRA, tenker sikkert Tonje, men det er vel noe bekymringsverdig, siden jeg syklet i nedoverbakke. Jeg presset meg så hardt jeg kunne, men oppdaget raskt at jeg hadde gått glipp av noe essensielt; en mengde syklister ikledd landslagsdrakt, ledertrøyer i Tour de France og kroppskondom syklet fortere enn meg! Til neste gang (hvis det blir en neste gang) skal jeg også kjøpe meg en kroppskondom, for jeg kommer til å være så flau av å ha den på, at jeg kommer til å sykle fortere enn noensinne for at ingen skal se meg.

Med støle bein er jeg usikker på om jeg er i stand til å sykle hjem igjen i dag. Jeg er mest fristet til å bli på jobb til mandag, så kan jeg late som jeg syklet til jobb da også. Men da blir vel ikke madammen fornøyd, så i fire-tiden er det vel best å få på seg treningstøyet og tråkke hjem igjen. Jeg rekker vel neppe middagen, men får håpe det er noe kveldsmat igjen når jeg sjangler inn døren. På onsdag tvang Tonje meg til å trille trillebår full av sementsekker. Det spørs om ikke hun må hente meg i trillebår på mandag...

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Les mer om dette temaet

  1. Spreke takter fra Bergens slappeste

BLOGGER: Herman Valkner blogger om sin deltakelse i Bergens slappeste. Foto: ODD MEHUS

BT anbefaler

Skjenkereglene er oppdatert: – Bransjen klør seg i hodet

Skjenkesjefens telefon har ringt i hele dag. – Bransjen klør seg i hodet over hvordan de skal tolke reglene.

LES SAKEN