Monikas mor: - Jeg opplevde hele tiden ikke å bli trodd

Kristina Svigliskaja mistet datteren Monika for tre år siden. Nå er hun glad for at hennes eks-samboer er pågrepet for drap.

Publisert Publisert

Kristina Sviglinskaja opplevde å finne datteren død for tre år siden. Hun sier de siste årene har vært forferdelige, hvor hun ikke har opplevd at politiet har hørt henne. Her med bistandsadvokat Stig Nilsen. ARKIVFOTO: ØRJAN DEISZ

iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Kristina Sviglinskaja bor nå i hjemlandet Litauen, etter at datteren Monika døde høsten 2011. Via hennes bistandsadvokat Stig Nilsen, uttaler hun nå at hun er glad for utviklingen.

— Jeg har det etter forholdene bra og er glad for at han ble pågrepet. Dette er i samsvar med hva jeg har påstått hele tiden. Jeg har et håp om at man finner ut nøyaktig hva som skjedde i saken, sier Sviglinskaja, ifølge Nilsen.

Les også

Her er Facebook-meldingen politiet lot ligge

Les også

Drapssiktet stefar i intervju: - Alle vet at Monika ble drept

Les også

DNA-ekspert: - Politiet kunne funnet ham før

— Forferdelige år

Datteren ble funnet død om ettermiddagen, 14. november 2011. Monika var syk og derfor hjemme. En 32 år gammel litauer, Sviglinkajas tidligere samboer, ble mandag pågrepet av politiet. Han er siktet for forsettlig drap.

— De siste tre årene har vært forferdelige. Monika var mitt liv og hun ble tatt fra meg, sier moren.

- Ikke trodd

Hun forklarer at hun ikke er særlig begeistret for politiets arbeid.

— Jeg opplevde hele tiden ikke å bli trodd eller hørt. Jeg har tillit til Kripos og den etterforskningen som blir gjort nå, sier Kristina Sviglinskaja.

Hun har bedt media om å ikke ta kontakt med henne.

Publisert