Seks tatt for vold og bråk

Seks menn er satt i arresten etter flere episoder med vold og ordensforstyrrelser i natt. En gikk til angrep på politiet.

Publisert Publisert

VOLD: En mann er arrestert etter å ha angrepet en politimann på Bergen legevakt i natt. Politiet ble anmodet om å bistå på legevakten da mannen gikk til angrep.

— Totalt seks menn ble tatt inn i arresten i løpet av natten. En ikke helt uvanlig natt til søndag, sier operasjonsleder Lars Geitle i Hordaland politidistrikt.

Innbruddsforsøk

Førstemann i kasjotten var en 43-åring som forsøkte å bryte seg inn i en bygning på Laksevåg. Etter tips fra publikum rundt klokken 00.40 ble han pågrepet og tatt med til arresten Han er kjent av politiet fra før.

Nesten samtidig hadde politiet fått melding om bråk på en adresse i Kalandseid-området. Der ble to menn tatt med til arresten.

— En 27-åring er innbrakt og er anmeldt for vold etter et slagsmål, mens en 23-åring fra samme adresse blir anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han ilagde spetakkel og kke greide å roe seg ned da politiet ba han om det, forteller operasjonslederen.

Nektet

Klokken fem over ett ble en 37-år gammel mann forsøkt bortvist av politiet fra Zachariasbryggen, men nektet ifølge politiet å fjerne seg etter gjentatte pålegg og endte i arresten med anmeldelse for ordensforstyrrelse. Noen minutter senere ble en 23-åring tatt med for samme forhold da han nektet å forlate stedet i Rasmus Meyers allé.

Sistemann lagde bråk på legevakten, og da politiet kom til stedet ti på fire gikk mannen til angrep på en polititjenestemann. Mannen er ikke norsk og politiet hadde ikke opplysninger om alder på vedkommende, som blir anmeldt for vold mot offentlig tjenestemann.

Publisert