Koronapodden: Hvordan er det å se alt du har bygget opp stå i fare?

– Det er en enorm krise som jeg ikke aner hvordan vi skal klare å komme oss ut av.

Publisert Publisert

– Vi har alle blitt oppfordret og ta del i en dugnad, men jeg føler at vår bransje har tatt den aller største kostnaden, forteller Bien-eier Gard Haugland. Foto: Anna Magnus

  • Anna Magnus
  • Henrik Svanevik
  • Hør koronapodden i appen BT Lytt eller direkte i vinduet nedenfor:

I dagens episode av Koronapodden snakker vi med restauranteier Gard Haugland. Han tegner et dystert bilde av dagens situasjon og fremtiden til Bien-restaurantene. Ifølge Haugland er det altfor mange restauranter og altfor få bergensere til at restaurantene i Bergen kan overleve koronakrisen.

Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent

Sakene flest leser nå

  1. Martin (18) fra Radøy kan skrive fotballhistorie i Italia. Men det er ikke sikkert Norges landslag får glede av ham.

  2. Hun blir Grieg-gruppens nye kommunikasjonssjef

  3. Elsparkesyklene har skapt stor debatt i Bergen. Dette er folkets dom.

  4. Her dras tankskipet av skjæret: – Det var en kamp mot klokken

  5. Damsgårdstunnelen er åpen igjen

  6. Tidligere Brann-profil klar for lokal klubb

  1. Koronaviruset
  2. Restaurant
  3. Bergen