Syv kjælfier som får deg i godt humør til helgen

Er du like lettet over at det er helg som disse to? Se blinkskuddene fra BTs Kjælfie-konkurranse.

1.Smil! Det er helg: Henriette Vevatne Lunde (20) har delt dette bildet av storesøsteren Celine og hesten Shaho. Bildet ble tatt for et par år tilbake, men søstrene mente det passet godt inn blant de andre dyrene. — Denne hesten kunne smile på kommando. Vi sa «smil» og han gjorde som vi sa. Det var en veldig glad hest, forklarer Celine. Hun og søsteren er oppvokst på gård, og har derfor stor forkjærlighet for dyr, spesielt hester, hunder og høner.

2. Koseoverdose: Marek Fajcik fra Fana har delt dette bildet av seg selv og hundene. Disse to hårete sjarmørene har nok et godt liv med egne hus i hagen.

3. Bestevenner: Lykken er en god venn. Bente har delt dette bildet av sønnen og familiens bulldog. Dette fra varme sommerdager i Bergen. Hunden heter Oscar, er fem år og bor i Bergen. På profilen hans står det at haner på utskikk etter en kjæreste. Han liker turer i skog og mark, særlig hvis turen også inneholder et bad.

4. Et kyss til deg: Hunden Elliot er opplært til å ikke hoppe, men noen ganger blir han så glad at han ikke klarer å la være. Her gir han et stort kyss til "tanten" sin Lise. Hunden veier 50 kilo, men skjønner ikke helt hvor stor den er selv.Elliot elsker å kose, gå på tur og være med "slekten".

5.Henger her jeg: Hunden Sherlock bor i Bergen og har sin egen instagram-profil. Dette bildet ble tatt da han var valp. I dag er han blitt ett år, og får ikke lenger plass på innsiden av genseren. Han liker fremdeles å slappe godt av, men da gjerne på sofaen.

6.Les høyt da: Freelancefotograf Truls Bakkens store lidenskap er å ta bilder av ulike hunderaser og mennesker. Her er et selvportrett og en #btkjælfie han har tatt i anledning sin bursdag. Her med hundenHaggis, en av flere hunder som stiller velvillig opp som modeller.

7.Kveldskos: Kattungen Bella holder Else Victoria med selskap foran tv-skjermen. Det ser helt klart ut som hun synes søvn er mer interessant enn kveldens program.Ønsker du å vinne gavekort på 1000 kroner i dyrebutikk? Da bør du også tagge bildene dine med #btkjælfie. Det er nå en uke igjen av konkurransen. Allerede er det kommet inn 900 bidrag. Lykke til!