- Du er blitt en av Norges største bloggere. Hvordan skjedde det?

- Jeg og ekskjæresten min kom hjem fra ferie i Tyrkia og la ut to lettkledde bilder av oss selv på Facebook. De var altfor drøye, mente folk. Vi var i bar overkropp begge to, inntil hverandre. Folk klikket og det ble masse greier. Så bestemte vi oss for å lage en blogg og legge ut bildene der også. Dagen etter var de på niende plass over Norges mest leste blogger. Like før vi slo opp i fjor, laget jeg min egen blogg. Første dagen fikk jeg 6000 lesere. Så har det bare tatt av.

- Du fremstår som ganske kontroversiell og selvgod på bloggen din. Du omtaler deg selv som «den beste mannlige bloggeren i Norge». Du skriver at du er «deilig», «har perfekt hår» og at gutter hater deg fordi «jeg er den dere vil være»?

- Ja, jeg er en fyr som alltid tuller og tøyser. Det bruker jeg i bloggen min. Men det er det ikke alle som skjønner. Folk tror jeg er sånn stokk dum, bare en idiot, men det er jeg ikke.

- Så du later som det på nettet?

- Ja, bare for å provosere. For hvis du provoserer, får du mange lesere. I mai skrev jeg et innlegg om hvorfor guttene hater meg. Det ble veldig godt lest. Dagen etter hadde jeg 100.000 lesere, og jeg ble for første gang den mest leste bloggen i Norge.

- Men er det sånn at folk liker ting som er provoserende?

- Mange folk vet at det er tull, men deler det for å provosere videre. Alle de tekstene er jo bare ting jeg finner på.

- Har det skjedd at folk har kjeftet på deg på gaten?

- Det har skjedd bare to ganger. Du skulle tro det var enda mye mer. Folk vil hilse på meg, men det er ikke så mye drittslenging.

- Nylig fikk du halve Norge til å tro at man får virus av å ha en sjiraff i profilbildet på Facebook?

- Ja, mange hadde sjiraff i profilbildet sitt, og jeg tenkte: hvordan kan jeg bruke det til å få mange lesere? Så jeg fant opp en tekst om at man fikk virus av sjiraffbilder. Plutselig delte alle det på Facebook. Jeg hadde 450.000 unike lesere i løpet av helgen. Det var sykt.

- Ved siden av å skrive blogg, er du jo også rapper og skal snart på TV-programmet Norske talenter?

- Ja, jeg skal rappe sammen med fetteren min. Vi håper å gi ut en plate om en stund.

- Men du lever av bloggen din?

- Ja, jeg gjør ikke noe annet nå. Jeg har blogget på fulltid, med sponsorer, siden februar 2013.

- Men hvor lenge kan du fortsette å provosere folk før de blir lei?

- Jeg har ikke tenkt å provosere hele tiden. Nå er det masse ting som skjer, som «Norske talenter», så da kan jeg skrive om det.