Frigir navnet på den drepte kvinnen i Haugesund

Det var 67 år gamle Bjørg Marie Skeisvoll Hereid som døde natt til onsdag etter å ha blitt angrepet av en mann på en gravlund i Haugesund, tirsdag ettermiddag.

Publisert:

OPPVOKST PÅ KARMØY: Bjørg Marie Skeisvoll Hereid var bosatt i Bærum, men vokste opp på Karmøy. Privat

Hereid var bosatt i Bærum, men vokste opp på Karmøy. Familien hadde hus i Haugesund, der de oppholdt seg en del. 67-åringen har vært lærer i den videregående skolen i Asker og Bærum i 40 år, og pensjonerte seg for to måneder siden. Familien ber nå om respekt for at de ønsker ro til å bearbeide sorgen, skiver politiet i Sør-Vest i en pressemelding.

Les også

Kvinne kritisk skadd i angrep i Haugesund – mann i 40-årene siktet for drapsforsøk

Begjærer varetektsfengsel i fire uker

Torsdag klokken 13.00 vil det, i Haugaland tingrett blir avholdt et fengslingsmøte. Politiet vil begjære mannen i varetektsfengsel i fire uker.

Politiet kan bekrefte at siktede førsøkte å bryte seg inn i et hus i nærheten av sitt eget hjem i forkant av drapet. De presiserer at den avdøde kvinnen ikke har tilknytning til den første hendelsen.

- Det er på nåværende tidspunkt ikke ønskelig å kommentere hvordan siktede tok seg fra det ene stedet til gravlunden, skriver politiet i pressemeldingen.

Siktede ble avhørt i går, men politiet ønsker ikke å gå inn på hva han har forklart. Det er ikke planlagt nye avhør av mannen denne uken.

Les også

Kvinne livstruende skadet - mann (48) siktet for drapsforsøk

Gjennomfører nye vitneavhør

Den avdøde kvinnen vil bli obdusert i dag.

I dag vil også politiet gjennomføre nye vitneavhør og fortsette rundspørringen og tekniske undersøkelser. Det har kommet inn en rekke tips i saken.

- Det er fortsatt interessant for politiet å komme i kontakt med dem som har opplysninger knyttet hendelsen, skriver politiet i pressemeldingen.

Det er opprettet et eget tipsmottak og de som har opplysninger i saken kan rette disse til epost: tips-rogaland@politiet.no eller ringe politiet på 02800

Publisert: