Hotel Norge totalrenoveres

Scandic Hotels overtar Hotel Norge ved Torgalmenningen. Hotellet skal totalrenoveres for nærmere en kvart milliard kroner.

Publisert:

SKAL DRIVE: Scandic Hotels overtar driften av Hotel Norge . Foto: PAUL S. AMUNDSEN

— Vi er i dag svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at vi tar over Hotel Norge, sier administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge, som med dette vil ha 87 hoteller over hele landet.

Totalrenovering

— Totalrenoveringen av Hotel Norge begynner i september 2016. Sammen med eierne skal vi bruke rundt 250 millioner, sier Steen-Mevold.

— Vi har valgt Scandic som vår langsiktige samarbeidspartner, blant annet fordi de har investeringsviljen og kompetansen til å drive og utvikle hotell, sier representant for huseierne, Geir Hove.

Overtar de ansatte

Hotell Norge Holding DA vil fortsatt eie hotellet, mens Scandic Hotels offisielt overtar ansvaret for driften av hotellet 1. september i 2016. Avtalen skal formelt godkjennes av konkurransetilsynet før overtagelsen.

— Dette er en virksomhetsoverdragelse, som innebærer at Scandic overtar alle forpliktelser som foreligger ved overtagelsestidspunktet, også for de ansatte, sier Steen-Mevold i en pressemelding.

Publisert: