Fant cannabisplantasje i privatbolig

Beslagla 25 cannabisplanter i hasj-razzia. To menn løslatt etter avhør.

BESLAG: Politiet beslaglag 25 cannabisplanter i leiligheten. Bildene viser noe av beslaget. På flere av soverommene ble det funnet drivhustelt med vifte og lampe montert. Fra venstre: Planter på kott i tredje etasje, drivhustelt i soverom i andre etasje og drivhustelt i soverom i tredje etasje.
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Totalt 25 cannabisplanter ble beslaglagt, da politiet aksjonerte mot leiligheten på Løvstakksiden. To menn på henholdsvis 22 og 24 år ble pågrepet under aksjonen.

Sekk på sekk med planter ble mandag kveld båret ut av boligen. Tirsdag pågrep politiet i tillegg en tredje mann, også han i 20-årene.

Som en TV-serie

Ifølge et vitne til aksjonen, fylte politiet opp flere politibiler før de ga seg. Aluminiumstelt, lamper og duker ble i tillegg til cannabisplantene beslaglagt. På flere av soverommene var det satt opp drivhus som ble brukt til dyrkingen.

— Det virker som om politiet mener de drev produksjon i rimelig stor skala. Det var nesten som hentet fra en episode av tv-serien «Weeds», sa nabo Elisabeth Thomassen til BT etter å ha vært vitne til aksjonen. Hun fikk med seg pågripelsen fra sin egen leilighet rett over gaten.

— Politiet spurte oss om vi ikke hadde kjent en merkelig lukt fra huset i det siste, men det hadde vi ikke. Jeg syns det er bra at de blir tatt, hvis det stemmer at de driver med cannabisproduksjon midt i et boligstrøk, sier Thomassen.

Publisert

Les mer om dette temaet