Savnet kvinne funnet i Førde

Den eldre kvinnen som var savnet fra sitt hjem i Førde siden tirsdag kveld, er funnet i god behold.

Publisert:

CM7I8856.JPG Foto: 2211-TIPSER

Politiet i Sogn og Fjordane iverksatte tirsdag kveld søk etter en eldre kvinne som var meldt savnet fra sitt hjem i Førde.

Litt etter klokken 12 onsdag opplyser politiet at kvinnen er kommet til rette i god behold.

— Hun hadde reist på besøk til en bekjent. Men hun er i god behold og ble funnet via etterforskning og bruk av elektroniske spor, sier lensmann i Førde og Naustdal, Jan Egil Tvinde.

Meldt savnet av familien

Det var kvinnens familie som meldte henne savnet tirsdag kveld, da hun ikke var hjemme som forventet. Da familien ikke fikk kontakt med kvinnen, henvendte de seg til politiet.

SAVNET: Politiet i Førde har siden tirsdag kveld søkt etter en kvinne i 80-årene. Kvinnen ble funnet i god behold i 12-tiden onsdag. Foto: Stig Roger Eide, Firda

Politiet, som ble varslet i 18.30-tiden tirsdag, fikk heller ikke kontakt med kvinnen, og en leteaksjon ble igangsatt samme kveld. Søket ble konsentrert om et område ikke langt fra Førde sentrum, der kvinnen bor.

Stor leteaksjon

Røde Kors, Sivilforsvaret og mannskaper fra Norske redningshunder søkte tirsdag kveld og onsdag morgen i Førde sentrum og i området rundt kvinnens bolig. Politiet forsøkte også å kartlegge kvinnens omgangskrets.

Under leteaksjonen etterlyste politiet en sølvfarget bil, etter at en nabo hadde observert kvinnen ved en slik bil i går formiddag.

Publisert: