Åpner Nøstegaten

Anleggsarbeidet går endelig mot slutten.

Publisert Publisert

  • Målfrid Bordvik
iconDenne artikkelen er over ti år gammel

For tre måneder siden ble Nøstegaten stengt ved TV 2. Årsaken var arbeid med fjernvarme, bossnett, vann og avløpsrør, overvann og elkabler.

Anleggsarbeidet som Graveklubben har stått for, er nå i sluttfasen. Mandag 3. mai åpnes derfor Nøstegaten for gjennomkjøring. Samme dag avvikles den midlertidige omkjøringsveien via Skottegaten, Nedre Strangehagen og Verftsbakken.

— Det har vært et sjeldent krevende anleggsarbeid. Vinterens kulde og snøfall har stilt oss overfor store utfordringer. Jeg må gi ros til alle involverte for at vi har kommet i mål innen tidsfristen vi satte oss, sier prosjektleder Arne Jensen i vann- og avløpsetaten i en pressemelding.

Vestre Holbergsallmenning forblir stengt

De midlertidige parkeringsrestriksjonene i omkjøringsgatene avvikles. Det samme gjelder ordningen med beboerparkering i Klostergarasjen, mens tilbudet om beboerparkering i Jonsvollskvartalet opprettholdes inntil videre.

Vestre Holbergsallmenning vil fortsatt være stengt for gjennomkjøring ved Tempelkroken. Årsaken er behov for å gjøre noe tilleggsarbeid utenfor det opprinnelig anleggsområdet, ifølge pressemeldingen fra Graveklubben.

Publisert
BT anbefaler

Se Ballspark fra Stadion

Lars Arne Nilsen er ferdig i Brann. Vi er på Stadion.

LES SAKEN

Sakene flest leser nå

  1. Her møter Lars Arne Nilsen pressen

  2. Koronasyke kvinner hentet på Hardangervidda

  3. Lars Arne Nilsen ferdig som Brann-trener

  4. Se Ballspark fra Stadion

  5. Lars Arne Nilsen ferdig i Brann: Slik reagerer ekspertene

  6. Jente skal ha tyvlånt bil om natten – blåste til to i promille

  1. Trafikk