Mann (21) ble slått bevisstløs og sendt til sykehus

Politiet stengte utested etter gjentatte ordensforstyrrelser.

Publisert Publisert

STENGT I NATT: Utestedet Loulou ligger i Hotel Norge-bygget på Nedre Ole Bulls plass. Foto: Vegar Valde

I løpet av en time rykket politiet natt til fredag ut fire ganger til ordensforstyrrelser ved utestedet Loulou på Nedre Ole Bulls plass i Bergen. To personer ble bortvist, men kom senere tilbake igjen.

– Det var slagsmål og knuffing. Vaktene på utestedet hadde lagt flere personer i håndjern, forteller operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen ved Vest politidistrikt.

Slått i ansiktet

Den siste gangen politiet var på stedet kom det frem at en mann lå bevisstløs inne i lokalene. 21-åringen kviknet til etter at politiet tok ham med på utsiden.

– Han var blitt slått i ansiktet, hadde falt og dunket hodet og besvimte, sier operasjonslederen.

Mannen ble sendt til Haukeland universitetssykehus. En person har status som mistenkt etter voldsepisoden. Vedkommende ble løslatt på stedet.

Politipatruljen observerte mange godt berusede mennesker og mistenkte at det foregikk overskjenking. Utestedet skulle stenge klokken 02.30, men politiet ga pålegg om å stenge stedet klokken 02.00.

Flere utrykninger

Tom Johannesen er seksjonsleder for politiets innsatsledelse. Han forteller at politiet var første gang på stedet klokken 00.30.

– Da bortviste vi en mann som hadde angrepet en vekter.

Klokken 01.26 var de tilbake. Igjen var det en gjest som laget bråk.

– Klokken 01.38 fikk vi melding om at en mann var slått inne på stedet. Han var bevisstløs en periode. En mistenkt mann ble avhørt og deretter kjørt bort, sier Johannessen.

Ikke svart

Ved 02.00-tiden bestemte politiet seg for å stenge stedet.

– Når vi ble tilkalt så mange ganger i løpet av et så kort tidsrom, mente vi at det ikke var god nok kontroll, sier Johannessen.

BT har forsøkt å komme i kontakt med ledelsen ved stedet, uten å lykkes.

Publisert