Dødsulykke i Damsgårdstunnelen

En mann omkom da han kjørte inn i fjellveggen i Damsgårdstunnelen i Bergen mandag formiddag. Mannens nærmeste familie er varslet.

Publisert:

DØDSULYKKE: Klokken 11.39 fikk politiet melding om ulykken i Damsgårdstunnelen: En bil krasjet inn i fjellveggen. Vel en halvtime senere gikk politiet ut med meldingen om at personen, som var fastklemt, omkom. Foto: Cato Paus Skrede

Det var mandag formiddag at nødetatene rykket ut til Damsgårdstunnelen etter melding om en trafikkulykke. Politiet mottok melding om ulykken i 11.30-tiden.

Under en time senere varslet politiet at det dreide seg om en dødsulykke.

– Den omkomne er en mann, opplyser operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt.

Han omkom etter at varebilen han satt i støtte i fjellveggen.

Les mer: BT følger trafikken direkte.

– Ble sittende fastklemt

Personen skal ha vært alene i bilen da han traff tunnelveggen. Vedkommende ble sittende fastklemt etter kollisjonen, ifølge vaktleder Sigbjørn Villanger i 110 Hordaland.

– Det er omfattende skader på både bil og fjellvegg, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt.

Trafikale problemer

Damsgårdstunnelen var stengt i flere timer etter ulykken mens åstedsarbeidet pågikk. Det førte til omkjøring og lange køer både på Puddefjordsbroen, Fjøsangerveien, Nygårdstangen og ved Fløyfjellstunnelen.

Politiet har foreløpig ikke gått ut med informasjon om årsaken til dødsulykken.

KØ: Like før klokken 13 var det saktegående kø over Puddefjordsbroen i retning ut av sentrum. Foto: Skjermdump, BTs webkamera

Publisert: