– For tredje sommeren på rad er du tett på byens kinogjengere. Hvordan blir kinosommeren i år?

– Desto dårligere vær, desto flere på kino. Og jeg tror dessverre ikke at det flotte været kommer til å vare. Dessuten har vi masse gøy på programmet. Så lenge vi har filmene, kommer også folkene.

– Er kinoen en bra plass å dra på date?

– Hehe, personlig ville jeg ikke anbefalt det, med mindre det er en rolig dag. Da anbefaler jeg dobbeltsetene vi har på bakerste rad, gitt at det faktisk ikke er så mange mennesker i salen. Da kan det bli ganske så koselig baki der.

– I tillegg til snop og snacks, selger du også billetter. Hvor vil folk flest sitte når de skal på kino?

– De aller fleste vil sitte i midten på bakerste rekke. Mange opplever at de får den beste filmopplevelsen der. Selv sitter jeg overalt og har ingen favorittplass. Jeg sitter like gjerne foran som bak.

–  Har menn og kvinner ulike preferanser når det kommer til snop og snacks?

– Det har jeg faktisk ikke tenkt på. Jeg føler det er ganske likt, men jeg har sett alle mulige folk kjøpe alle mulige ting. Kvinner kjøper definitivt mer vann enn menn. De går som oftest for brus.

– Hva må du ha med deg i salen?

– Jeg har alltid med meg noe å drikke på. Som oftest blir det favoritten Fanta Exotic. Den er gøyal på smak. I tillegg må jeg ha kjærlighet på pinne.

– Hvordan oppfører folk seg før filmen?

– Vi merker godt at folk er superstresset før de skal inn i salen. De ser for seg at de har veldig dårlig tid, og løper hit og dit. På grunn av reklamen har som regel folk mye bedre tid enn de tror.

– Er du selv tidlig ute?

– For meg handler kinoopp-levelsen om å være der i god tid. Jeg liker å kjenne på lukten av popkorn og får roen til å handle. Jeg synes heller ikke at det blir helt det samme hvis jeg ikke får sett reklamen. For min del bygger det opp forventningene.

– Hva er din største kinoopplevelse?

– Oi, det må ha vært premieren av To Tårn, som er andre del av Ringenes Herre. Jeg var liten, men fikk være med på kino likevel. Hele familien dro sammen og det var masse folk.

– Hvor mye popkorn går det egentlig med om dagen?

– Som regel popper vi alltid to-tre ganger hver dag, og da popper vi masse . Det blir omtrent 500 beger hver eneste dag.

–  Hvem drar alltid på de samme filmene?

– Hvert år er det for eksempel noen typiske jentefilmer, som komedie eller drama. Der drar mange jenter i 14-årsalderen. Og så har du alle de der filmene som ingen har hørt om. Der går det mange eldre.

– Kan filmopplevelsen oppleves alene?

– Absolutt! Vi merker faktisk godt at mange drar på kino alene og jeg anbefaler alle å prøve det. Du sitter der helt for deg selv i din egen verden, og det er bare deg og filmen. Mange tenker at det er flaut, men det er overhodet ingenting galt og faktisk veldig befriende.