Nå topper Ylvis salgslistene i USA

Barneboken til Ylvis-brødrene har klatret til topps på prestisjetunge bestselgerliste.

Publisert Publisert

Barneboken «Hva sier reven» topper nå bestselgerlisten i USA.

  • Maren Stette Mosaker

Amerikasuksessen vil ingen ende ta for Ylvis. Nå er barneboken «What Does The Fox Say?» eller «Hva sier reven», som er basert brødrenes populære hit med samme navn, blitt en av de mest populære julegavene i USA.

Braksuksess

Den 32-sider lange barneboken er illustrert av Svein Nyhus og ble utgitt i USA av det kjente forlaget Simon & Schuster den 10. desember.

Boken har et førsteopplag på 75.000 eksemplarer i Norge og hele 250.000 eksemplarer i USA. Boken var allerede planlagt lenge før braksuksessen i USA som følge av internettfarsotten «The Fox».

I skrivende stund har musikkvideoen blitt sett over 292 millioner ganger på Youtube, sangen lå i tre uker på 6. plass på Billboardlisten og nå topper bokutgivelsen den prestisjetunge bestselgerlisten til New York Times. Det betyr at ingen andre forfattere selger like mange barnebøker som bergenserne.

Setter opp storshow

Ylvis-brødrenes har hatt en hektisk høst med eget talkshow på TV Norge, signert platekontrakt med Warner Music og dratt på USA-turné for å promotere «The Fox».

Tidligere i høst var komikerne også å se som gjester i en rekke amerikanske TV-program som "Ellen DeGeneres-show" og talkshowet «Late Night With Jimmy Fallon».

  1. februar skal de fylle Oslo Spektrum med et stort Ylvis-show på hjemmebane.
Publisert