Når vi tuklar med maten

Vitaminar tilsett i matvarer er eit stort eksperiment i USA. Vi får håpe slik beriking ikkje blir normalt i Noreg, skriv UiB-forskar Oddrun Anita Gudbrandsen.

Publisert Publisert

Gudbrandsen159 (1).jpg Foto: Jan M. Lillebø

  • Oddrun Anita Gudbrandsen
iconDenne artikkelen er over fire år gammel
Publisert
Takk for at du leser BTIkke gå glipp av alle nyheter fra Vestlandets største avis.
Bli abonnent
BT anbefaler

Fastlegekrisa i Bergen har aldri vore større: – Eg blei låst i eitt år i stillinga etter at eg sa opp

Med 24 ledige stillingar er fastlegekrisa i Bergen større enn nokosinne.

LES SAKEN

Sakene flest leser nå

  1. Dette må du vite om busstreiken

  2. «Vanligvis er dette oppførsel jeg ville irritert meg over, men nå er det nesten rørende»

  3. Solen titter frem: – Kan bli opp mot 20 grader

  4. Bil sto i full fyr i Eidsvåg

  5. Sønnen fikk hjerneskade etter bunkerfesten: – Livet hans er satt flere år tilbake

  6. Da Monicas tante døde av covid-19, skjønte hun at det var alvor. – Vi har nesten ikke hatt noen inne hos oss siden mars

  1. Innsikt