Bet tungen av kjæresten

Bursdagsfeiringen ble smått amputert da den britiske kvinnen bet tungen av jubilanten.

  • NTB
Publisert Publisert
icon
Denne artikkelen er over 13 år gammel

Tirsdag ble hun dømt til tre år i fengsel.

Ugjerningen skjedde i oktober i fjor: Etter to flasker med vodka og en krangel om deres barnløshet, prøvde den 45 år gamle briten å trøste kjæresten sin. Hun ba ham om et kyss, men forvandlet seg ifølge den skadelidte til «et massivt monster» da hun bet tungen av ham og spyttet den ut på gulvet.

Ifølge mannen hørtes hun tilfreds ut under kysset.

— Hun kom med en sånn lyd du gir fra deg når du drikker en kopp te etter å ha vært uten i noen dager, en mmm-lyd, forklarte han og sammenlignet henne med bokseren Mike Tyson, som bet øret av en motstander under en runde i ringen.

Mannen besvimte av smerte, mens kvinnen møtte politiet med tungen i en pose og en klar beskjed om at de hadde hatt en krangel. Tungen var imidlertid ikke til å redde, og mannen må nå tilbringe resten av livet med en tungestump på en tredel av opprinnelig størrelse. Kvinnen må på sin side tilbringe de neste tre årene i et fengsel i Newcastle.

Retten begrunnet dommen med at kvinnen handlet «dyrisk» og påførte kjæresten en «grusom skade». Advokaten hennes understreket på sin side at de begge var tydelig alkoholisert og to ulykkelige individer i et svært utilfredsstillende forhold.

Paret møtte hverandre på internett.

Publisert
BT anbefaler

– Jeg våknet av at det banket på. Det var en fyr som sa han skulle bo her.

En mann i 30-årene skal ha mottatt flere titalls tusen kroner i depositum og forskuddsleie fra minst fire ulike leietakere av en leilighet i Bergen sentrum.

LES SAKEN

Mest lest akkurat nå

  1. Mann i 20-årene skal ha skutt måke fra bilvindu

  2. – Jeg husker da det var kamp om plassene. Nå er vi glade for hvert barn vi får.

  3. – Du kan ta bilde av oss, men vi har medieforbud

  4. – Timeplanen til en seksåring er til å gråte av

  5. Bil og lastebil krasjet på fergekai

  6. – Jeg er frisk som en fisk. Og overvektig.