Kvinne antastet på høyden

Politiet jakter på en mann som skal ha antastet en kvinne ved Studentsenteret i dag tidlig. Det har vært en travel natt for lovens lange arm.

Publisert Publisert

JAKTER: Politiet leter etter en mann som skal ha antastet en kvinne ved Studentsenteret i Bergen klokken 0650 i dag. Foto: Helge Sunde

  • Tor Arne Fanghol
iconDenne artikkelen er over fem år gammel

Mannen skal snakke norsk og være 175-178 cm høy. Han hadde på seg mørke bukser og blå boblejakke opplyser politiet.

— Han skal ha antastet en kvinne i området og vi driver leting i området for å finne vedkommende, forteller operasjonsleder Gustav Landro i Hordaland politidistrikt.

Fem pågrepet for tyveri

I går kveld rundt klokken 21 ble fem personer av hovedsaklig litauisk opprinnelse tatt på fersken inne på et bilopphuggingsanlegg der de var i ferd med å skru deler av bilene.

— Politiet kom til stedet og etter et hundesøk ble totalt fem personer pågrepet og satt i arrest. Disse vil bli avhørt i dag med tanke på hva de gjorde inne på biloopphuggingsanlegget. Vi setter de samme personene i forbindelse med en sak tidligere på kvelden der det skal ha blitt stjålet drivstoff, sier Gustav Landro.

Fikk slått ut tenner

Natten i Bergen har vært travel for lovens voktere. Klokken fem i dag tidlig ble en 27-åring utsatt for vold ved Seven Eleven-kiosken på Engen. Han skal ha fått slått ut noen tenner. Gjerningsmannen var en 22-åring som er pågrepet av politiet og satt i arresten.

Oppførte seg truende

Tidligere på natten var det også to personer som ble satt i drukkenskapsarresten. Den ene var en 28-årig mann som oppførte seg truende i Rasmus Meyers allé. Den andre var en 20-åring som ble lagt i jern på Nedre Ole Bulls plass og tatt med til arresten.

— 28-åringen er tatt inn for trusler, mens 20-åringen er pågrepet for ordensforstyrrelse, forteller Gustav Landro.

I tillegg ble to menn tatt inn etter at de ikke rettet seg etter pålegg fra politiet om å fjerne seg fra Bergen sentrum. Disse er nå dimitterte etter et kortere opphold på politihuset.

Publisert

Sakene flest leser nå

  1. 15.000 i bot for ruskjøring med elektrisk løperhjul

  2. Hun reddet turfølge som gikk seg fast ved Trolltunga i natt: – De var våte og kalde

  3. Her økte boligprisene i Vestland mest

  4. Her har antall voldssaker blant tenåringer gått kraftig opp: – Vi er bekymret

  5. Mann tiltalt for nachspiel-voldtekt

  6. – Dette er ikke Haukeland sitt ansvar alene