Etterlyser Pål-André (28)

Pål-André Misje Madsøy skal ikke ha gitt lyd fra seg på halvannen uke. - Vi leter natt og dag. Jeg er virkelig bekymret, sier samboeren Lena.

Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over 11 år gammel

Pål-Andrés samboer, Lena Skrugstad, sier til bt.no at hun ikke har hørt fra kjæresten siden ettermiddagen fredag 26. mars.

— Han hadde hentet meg på jobb den dagen. Han spurte om jeg ville være med til noen kamerater av ham. Men jeg ble hjemme, og vi avtalte at han skulle ringe lørdag. Den telefonen kom aldri, sier Skrugstad.

- Mange tips

Mandag formiddag hadde hun fortsatt ikke hørt noe nytt. Pål-André er ifølge samboeren sist sett natt til lørdag 26. mars utenfor Scotsman i Bergen. Skrugstad sier hun meldte ham savnet etter 3-4 dager.

— 28-åringen er formelt meldt savnet, får bt.no bekreftet ved volds- og sedelighetsavsnittet i bergenspolitiet mandag formiddag.

— Jeg har fått mange tips, sikkert 50 telefoner, også fra folk som skal ha sett ham etter 26. mars. Men når alt kommer til alt er det mange som ikke er helt sikre, sier 28-åringens bekymrede samboer.

— Én var helt sikker på å ha sett ham onsdagen etter. Det var en som ikke kjente Pål-André, men som mente å kjenne ham igjen fra et bilde, sier Skrugstad.

«Leter hver dag»

Ifølge henne skal politiet ha sagt at de var i kontakt med 28-åringen om morgenen lørdag 26. mars.

— Jeg vet at han hadde noen viktige møter både den 31. mars og 1. april. Da han ikke dukket opp på de møtene, ble jeg virkelig bekymret, sier Skrugstad.

Nå har hun opprettet en Facebook-side der Pål-André etterlyses, og sier at mange leter etter og ser etter ham.

— Jeg og en venninne har vært og letet hver eneste dag og natt, og vennene ser etter ham. Også mine kolleger og flere andre er med på letingen, sier Skrugstad.

- Ingen indikasjoner på noe kriminelt

— Saken er foreløpig helt åpen. Vi holder på med undersøkelser for om mulig å lokalisere savnede. Vi har ingen indikasjoner på at det er skjedd noe straffbart, sier førstebetjent Carl-Petter Leganger ved voldsavsnittet i bergenspolitiet til bt.no i 15-tiden mandag.

Signalementet

Ifølge etterlysningen på Facebook hadde Misje Madsøy på seg svart hettegenser, hvit og svart joggebukse med skrift på sidene, hvite joggesko, caps og en svart sekk.

28-åringen skal være cirka 170 centimeter høy, veie 68 kilo, ha synlige tatoveringer og mørkebrunt hår.

Publisert:
facebook_bilde.jpg